Încasările Transurb au crescut de patru ori/ Grafice şi staţii noi în transportul local

Încasările Transurb au crescut de patru ori/ Grafice şi staţii noi în transportul local
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei de Primăria Galaţi, după o săptămână în care transportul public s-a făcut exclusiv cu autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele Transurb, încasările zilnice ale societăţii au crescut de aproape patru ori, de la 21.000 lei la 80.000 lei. Primăria consideră că s-a acopit mulţumitor întregul program de transport public, însă reprezentanţii administraţiei locale şi cei ai Transurb se vor întâlni săptămânal pentru a analiza evoluţia situaţiei operative din transportul public. Iată ce măsuri a stabilit municipalitatea, ca urmare a sugestiilor şi sesizărilor venite de la călători:

În primul rând, va fi echilibrat numărul capacităţilor de transport pe anumite trasee, în funcţie de necesităţile identificate. De asemenea, vor fi recalibrate graficele de transport, acolo unde s-au identificat probleme. Vor fi întocmite, în regim de urgenţă, graficele de transport pentru perioada de vară.

Primăria mai anunţă că vor fi înfiinţate două staţii noi pe strada Moruzzi (tur-retur) pentru traseul 24 (la solicitarea călătorilor).

Vor fi modificate afişajele electronice pe mijloacele de transport public, astfel încât călătorii să fie informaţi corect şi se analizează oportunitatea eliminării vânzărilor de bilete în mijloacele de transport.

Primăria municipiului Galaţi promite că va informa populaţia săptămânal cu privire la eventualele modificări apărute în programul de transport public, precum şi la noi măsuri ce se vor impune pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor de transport.

Citit 14079 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2023 13:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.