Ziarul "Viaţa liberă" lansează/ Trei întrebări pentru candidaţii la Primăria Galaţiului

Ziarul "Viaţa liberă" lansează/ Trei întrebări pentru candidaţii la Primăria Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În vederea corectei informări a gălăţenilor despre candidaţii la fotoliul de primar al oraşului, şi mai ales despre proiectele pe care aceştia le propun în campania electorală, cotidianul "Viaţa liberă" lansează campania "Trei întrebări pentru candidaţii la Primăria Galaţiului", un demers jurnalistic prin care le solicităm candidaţilor să spună:

1. Ce vă recomandă pentru funcţia de primar al municipiului Galaţi?

2. Ce nu are acum Galaţiul şi va avea după patru ani cu dumneavoastră primar al oraşului?

3. La ce măsuri veţi recurge pentru a diminua numărul câinilor fără stăpân de pe străzile oraşului?

Aşteptăm răspunsurile candidaţilor pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până joi, 19 mai, ora 16,00.

Răspunsurile vor fi publicate în cotidianul "Viaţa liberă" în trei pagini, câte una pentru fiecare întrebare în parte, puse gratuit la dispoziţia candidaţilor la fotoliul de primar al Galaţiului, în scopul unei informări complete a alegătorilor, în perspectiva scrutinului din data de 5 iunie 2016.

Am decis să iniţiem acest demers jurnalistic pentru că, mai presus de materialele publicitare plătite şi marcate ca atare în cotidianul nostru, cetăţenii oraşului au dreptul să aleagă în cunoştinţă de cauză şi, în consecinţă, trebuie să fie informaţi despre proiectele şi intenţiile tuturor candidaţilor ce vor fi prezenţi pe buletinul de vot.

Pe dumneavoastră, dragi cititori, vă invităm să postaţi pe site-ul "Vieţii libere" problemele care dumneavoastră consideraţi că trebuie rezolvate de viitorul primar. După alegeri, le vom transmite primarului ales al Galaţiului.

Citit 2985 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2023 13:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.