Gălăţenii îşi RUP PICIOARELE pe străzile oraşului. Un copil, VICTIMA iresponsabilităţii autorităţilor

Gălăţenii îşi RUP PICIOARELE pe străzile oraşului. Un copil, VICTIMA iresponsabilităţii autorităţilor
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Trotuarele şi străzile Galaţiului devin, de la o zi la alta, adevărate pericole pentru locuitorii oraşului. Din păcate, până să fie soluţionate problemele de acest gen, există mereu oameni care au de suferit.

Pe strada Privighetorii, de exemplu, gropile au devenit capcane atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni. Recent, un băiat de 12 ani care locuieşte acolo a căzut într-o groapă formată în timp, neacoperită şi nesemnalizată corespunzător. În timp ce se juca alături de alţi băieţi, copilul a alunecat şi s-a lovit grav la cap şi la picior.

"Când am ajuns acolo, îi vedeam doar mânuţele. M-am speriat îngrozitor. Rana este foarte adâncă, iar el e încă în stare de şoc. Noroc de două persoane care strângeau semnături pentru montarea unui semafor, că l-au scos din groapă. Paradoxal, punem semafoare, dar nu reparăm străzi", ne-a spus mătuşa copilului.

Băiatul, Carlos Alexandru Buhan, este internat, în prezent, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii. "Am vrut să îl scoatem din spital, dar medicul nu ne-a permis. Are piciorul în ghips şi o atelă. Urmează să mergem să îi scoatem certificat medico-legal, pentru a da în judecată autorităţile. Nu se poate aşa ceva. Nu admit!", a adăugat mama băiatului.

De neînţeles este de ce a fost nevoie ca un copil să ajungă în spital pentru ca autorităţile să semnalizeze groapa. O fi chiar aşa de greu să repari o surpare în asfalt sau un trotuar denivelat?

Citit 5461 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2023 12:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.