UPDATE - Microbuz plin cu pasageri, implicat într-un grav accident de circulație
Foto: Foto: Grupul Șoferilor din Galați

UPDATE - Microbuz plin cu pasageri, implicat într-un grav accident de circulație
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

 

UPDATE Ora 18.00 - Opt dintre pasagerii răniți au fost transportați la Spitalul de Urgență din Galați, aceștia prezentând leziuni care la o primă vedere nu ridică probleme foarte grave. Ei vor fi investigați și, în funcție de leziuni, medicii vor decide dacă și câți vor rămâne sub supraveghere medicală. Între timp, polițiștii rutieri au făcut primele cercetări la fața locului și au stabilit că principala responsabilitate pentru producerea impactului i-ar aparține șoferului mijlocului de transport în comun, și el aflat printre cei opt răniți transportați la spital. Cu toate avestea, susțin unii martori, la violența impactului ar fi contribuit și viteza mare a celeilalte mașini implicate, un autoturism BMW care venea spre Galați.

”Din primele verificări s-a stabilit că șoferul minibusului, în momentul în care a vrut să iasă de pe drumul care duce spre satul Negrea, în intersecția cu DJ 251, nu s-a asigurat și a acroşat un autoturism care se deplasa dinspre Pechea spre Galați și în care se aflau trei persoane. Ambii șoferi urmează să fie testați alcoolscopic, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat cms. șef Cristina Tatulici, reprezentanta IPJ Galați.


Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe raza comunei Schela, între un autoturism și un microbuz plin cu călători. Potrivit primelor informații, în microbuzul implicat în impact se aflau 18 persoane, care au văzut moartea cu ochii, după ce mașina s-a răsturnat în afara carosabilului. 15 dintre călătorii aflați în mașină sunt, se pare, răniți, dintre aceștia cinci fiind încarcerați. La fața locului s-au deplasat numeroase echipaje de salvare și SMURD, precum și pompierii de la Descarcerare, care acționează pentru scoaterea răniților rămași captivi între fiarele mașinii.

Citit 30262 ori Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2023 21:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.