DUBLĂ TRAGEDIE. În loc de prima zi de şcoală, pregătiri de înmormântare

DUBLĂ TRAGEDIE. În loc de prima zi de şcoală, pregătiri de înmormântare
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

În timp ce poliţiştii gălăţeni îl caută pe şoferul de 23 de ani, care a fugit de la locul accidentului după ce a ucis doi copii, la Folteşti, întreaga comunitate este şocată. Toţi îi cunoşteau pe cei doi copii de opt şi nouă ani, care şi-au pierdut viaţa în urma tragicului accident.

„Se jucau lângă fântână, erau patru copii. Nu erau pe şosea. Am auzit un zgomot foarte puternic şi am ieşit afară. Mergeau cu viteză foarte mare, am auzit un zgomot foarte mare şi am văzut fum şi o maşină care s-a învârtit şi a ajuns în şanţ. Nu ne-am dat seama că a lovit ceva. Abia după ce s-a potolit praful, ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. A venit unchiul copilului foarte repede, pentru că a auzit şi el zgomotul. Abia atunci am realizat ce s-a petrecut, dar şoferul nu mai era, a lăsat maşina şi a fugit. Copiii erau chiar în faţa primăriei şi se jucau. I-a luat în plin”, ne-a spus Maria Grecu, vânzătoarea de la magazinul din apropierea locului accidentului.

Ivanciu Corcioveiu, șoferul care a fugit de la locul faptei, este căutat de Poliție

(Sursa foto: Facebook - pagina personală)

„Am înţeles că nu au găsit nici acum şoferul. Copiii se jucau pe trotuar şi i-a aruncat vreo 30 de metri şi i-a lovit cu capul de perete. I-a aruncat ca pe o minge de fotbal. Apoi a lăsat maşina în şanţ şi a fugit. Mama este plecată la muncă în străinătate şi era crescut, alături de fratele şi sora lui, de bunica lui”, ne-a spus Marcel Budescu, unchiul lui Marian, copilului de nouă ani.

A doua înmormântare în familia Iacob

Supăraţi, oamenii cer ca şoferul să fie pedepsit cu închisoare pe viaţă, mai ales că a nenorocit două familii. Aceeaşi pedeapsă o cer şi cei din familia Iacob, care au rămas fără Florin, copilul de opt ani, ucis marţi seară. Pentru familia Iacob, durerea este şi mai mare, acesta fiind al doilea copil pe care îl pierd.

„Am auzit că băiatul meu se juca lângă Primărie cu un alt băiat. Femeia de serviciu i-a văzut că se jucau în nisip. A venit maşina din curbă şi i-a lovit. Când am ajuns acolo, copilul meu era deja mort. A omorât doi copii, doi trandafiri care urmau să meargă la şcoală. Îl pregătisem de şcoală, era în clasa a doua, şi acum îl duc la cimitir. Am mai pierdut un copil, pentru că era bolnav, el este al doilea pe care îl pierd”, ne-a mărturisit, cu ochii în lacrimi, mama lui Florin, Maria Iacob.

Maria Iacob mai are doi băieţi şi două fete, care vor încerca, de acum înainte, să îi aline femeii durerea. Alături de ea vor sta şi bunicii lui Florin, care au venit într-un suflet, dintr-o localitate vecină, atunci când au aflat. „A omorât doi îngeraşi. I-a cumpărat rechizite şi haine de şcoală. Acum o să îl înmormânteze cu ele. Şoferul merită pedeapsa pe viaţă. Să se aplice legea şi să se facă dreptate”, a completat şi bunicul lui Florin.

Florin şi Marian sunt plânşi acum nu doar de rude, ci de întreaga comunitate. Toţi speră ca şoferul vinovat să fie prins cât mai repede şi să fie tras la răspundere pentru fapta sa, în urma căreia două familii şi-au pierdut copiii. Până atunci însă, rudele se pregătesc, în loc de şcoală, de înmormântare.

Şoferul care a UCIS DOI COPII nu avea permis de conducere! CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 16531 ori Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2023 21:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.