ACCIDENT GRAV! Trei morți și un rănit, după ce o mașină înmatriculată în Galați s-a PRĂBUȘIT de pe un pod
Foto: Sursa foto: Covasnamedia.ro

ACCIDENT GRAV! Trei morți și un rănit, după ce o mașină înmatriculată în Galați s-a PRĂBUȘIT de pe un pod
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Trei persoane și-au pierdut viața și una a fost grav rănită, după ce mașina în care cei patru se aflau a căzut de pe un pod aflat la intrarea în localitatea covăsneană Ozun, pe DN 11. Tragedia a avut loc vineri, în jurul orei 13,00. Autoturismul, înmatriculat în Galați, a plonjat de la o înălțime de zece metri. Șoferul și cei trei pasageri din mașină erau persoane în vârstă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, Marius Tolvaj, citat de Agerpres.

Un echipaj de la Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD), trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Covasna, o mașină de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Brașov au intervenit pentru a-i salva pe cei patru.

 

”Din păcate, două dintre persoane au decedat, nemaiputând fi resurcitate. Celelalte două victime au fost transportate la spital”, a spus Marius Tolvaj. Potrivit acestuia, Poliţia va stabili cauzele producerii accidentului. La scurtă vreme de la internare, unul dintre cei doi răniți a decedat. La ora actuală, singurul supraviețuitor este șoferul, un bărbat în vârstă de 69 de ani, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.

Citit 30432 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2023 23:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.