EXPLOZIE într-un imobil din centrul Galaţiului

EXPLOZIE într-un imobil din centrul Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Panică într-o zonă centrală a oraşului, după ce o centrală pe lemne a explodat. Totul s-a întâmplat într-un imobil al Primăriei Galaţi, în care locuiau două persoane, soţ şi soţie. După toate probabilităţile, centrala, care alimenta o sobă, a fost supraalimentată, iar supapa nu a mai făcut faţă. În urma deflagraţiei, camera în care se afla centrala a fost distrusă. Cei doi chiriaşi ai Primăriei au scăpat ca prin urechile acului. S-au ales doar cu câteva vânătăi şi cu o sperietură zdravănă. Deşi li s-a oferit posibilitatea de a merge la spital pentru un consult de specialitate, cele două persoane au refuzat transportul.

Pompierii gălăţeni au intervenit  cu promptitudine cu două autospeciale şi un echipaj SMURD. “Cele două personae care se aflau în imobil au refuzat transportul la spital. Explozia, produsă de o centrală, nu a fost urmată de incendiu. Recomandarea noastră este ca proprietarii să nu locuiască în imobil până când specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii vor face verificări şi vor stabili dacă structura de rezistenţă a fost sau nu afectată”, ne-a declarta lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Explozia a avariat pereţii imobilului, dar şi pereţii casei vecinilor. Aceştia din urmă s-au speriat foarte tare, dar pagubele s-au limitat doar la câteva crăpături pe pereţi.

Cei doi chiriaşi ai Primăriei vor locui în această noapte la rude, urmând ca specialiştii să stabilească când se vor putea întoarce acasă.

Citit 14408 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2023 23:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.