VEȘTI BUNE pentru viitorii ȘOFERI! Se schimbă o regulă importantă din EXAMEN

VEȘTI BUNE pentru viitorii ȘOFERI! Se schimbă o regulă importantă din EXAMEN
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Modificările vizează metodologia de examinare şi au ca scop scurtarea perioadei între testarea teoretică şi cea practică


Gălăţenii care anul viitor vor susţine examen pentru permisul de conducere au un motiv serios să se bucure. Norocoşii care vor trece cu brio de proba teoretică nu vor mai aştepta 40-50 de zile până să ajungă să dea "traseul", şi asta deoarece din luna ianuarie candidaţii admişi la "sală" vor putea să îşi aleagă singuri ziua în care vor da proba volanului.

"Planificarea se va face de fiecare candidat, chiar în sala de examen, pe aceeaşi aplicaţie unde se susţine testarea teoretică. Pe monitor îi vor apărea datele disponibile şi el va avea posibilitatea să aleagă ce dată îi convine", ne-a precizat cms. şef Cristinel Baciu, Şeful Serviciului Permise şi Înmatriculări Galaţi.

Sistemul de programare aplicabil în prezent este cel conform căruia candidaţi, după ce susţin examenul de "sală", merg la ghişeu unde sunt programaţi. Metoda se aplică din vara lui 2016, până la finele lunii iunie fiind în vigoare o altă metodă de programare, respectiv în funcţie de şcolile de şoferi urmate de candidaţi.

Citit 13108 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2023 02:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.