Mii de gălăţeni au petrecut REVELIONUL în stradă. 3,5 tone de artificii au luminat cerul Galaţiului (FOTO și VIDEO)

Mii de gălăţeni au petrecut REVELIONUL în stradă. 3,5 tone de artificii au luminat cerul Galaţiului (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Nu mai puţin de 3,5 tone de echipamente pirotehnice şi peste 2.000 de „lovituri”, aceasta a fost muniţia cu care anul 2016 a fost „împuşcat” pentru a-i face loc lui 2017. Strategia pirotehnică? Cinci puncte de tragere, 592 de lovituri singulare şi peste 600 de lovituri pe punct de tragere, sincronizate cu un colaj muzical de excepţie. Numai în ultimele zece secunde ale spectacolului pirotehnic, au fost 300 de lovituri! Rezultatul? A pierit orice urmă de ghinion, iar cerul nopţii Anului Nou s-a luminat şi s-a umplut de strălucire vreme de aproape 11 minute.

Spectaculosul foc de artificii pe muzică  a fost admirat, fotografiat şi filmat de miile de gălăţeni care au umplut esplanada Sălii Sporturilor pentru a participa la Revelionul în aer liber, organizat de Primăria municipiului Galaţi. Au băut şampanie, s-au simţit bine şi au detonat, la rândul lor, petardele aduse de acasă.

Ca să le meargă de minune în 2017 şi să fie mereu cu zâmbetul pe buze, în ultima oră a vechiului an le-a cântat Smiley & Band.

Iar înaintea lui, de la ora 22,00 trupa Distinto i-a făcut pe gălăţeni să se simtă ca la Viena, la revelionul clasic, cu arii celebre şi canţonete, care are loc în fiecare an în Rathausplatz (Piaţa Primăriei).

Petrecerea în aer liber a continuat şi după spectacolul pirotehnic care a marcat intrarea în Noul An, atmosfera fiind întreţinută de un DJ.

La mulţi ani!

 

 

Foto și video Anca Melinte

 

Citit 12315 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2023 02:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.