PRIMĂRIA Galați, asediată cu cereri pentru LOCURI DE PARCARE

PRIMĂRIA Galați, asediată cu cereri pentru LOCURI DE PARCARE
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Bombardată cu cereri din partea cetăţenilor care vor să-şi închirieze loc de parcare, Primăria a venit cu o serie de precizări. Potrivit informării trimise, după aprobarea regulamentului privind atribuirea locurilor de parcare, următorul pas va fi "stabilirea zonelor de la nivelul municipiului Galaţi şi demararea acţiunii de partajare, marcare şi numerotare a locurilor de parcare aferente reşedinţelor. La nivelul Primăriei Galaţi urmează să fie stabilită comisia care se va ocupa de această procedură".

"Cererea care va fi înregistrată va conţine inclusiv numărul locului de parcare solicitat, motiv pentru care îi rugăm pe cetăţeni să aştepte finalizarea marcajului în zona în care locuiesc. Aşadar, pe măsură ce vom face în teren partajarea şi numerotarea locurilor, vom transmite în timp util informaţia către cetăţeni, pentru a putea veni să depună cererile şi actele necesare închirierii", declară primarul Ionuţ Pucheanu.

Administraţia mai promite că va anunţa în timp util data când va începe înregistrarea cererilor pentru fiecare zonă în parte.

Citit 7901 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2023 05:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.