Aplauze la scenă deschisă pentru Picu Apostol Roman | Aleşii au decis: rămâne viceprimar (VIDEO)
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Aplauze la scenă deschisă pentru Picu Apostol Roman | Aleşii au decis: rămâne viceprimar (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Şedinţele de Consiliu Local sunt publice, deci oricine poate asista la ele. Dar, la întrunirea de astăzi, sala a fost mai plină ca niciodată de persoane care au rezistat cu stoicism (chit că unele au mai picotit pe scaune) până la ultimul proiect inclus de primarul Ionuţ Pucheanu, pe ordinea de zi eliberarea din funcţia de viceprimar a lui Picu Apostol Roman.

Proiectul de hotărâre iniţiat de cei zece consilieri ai opoziţiei (şapte PNL, doi PMP şi un independent) nu figura pe ordinea de zi, dar a fost introdus chiar de către edilul şef al urbei. Nu au existat discuţii pe marginea lui, aşa că a fost supus votului secret, iar rezultatul a fost cât se poate de clar: şapte voturi „pentru”, 15 voturi „împotrivă”, şi două voturi nule. În clipa în care preşedinta comisiei de numărare a voturilor, Daniela Simona Vreme, a anunţat că nu a fost aprobată eliberare din funcţie a lui Picu Apostol Roman mulţimea de pe margine a izbucnit în aplauze entuziaste. Ba chiar s-au auzit câteva strigăte de „Bravo!”.

Concluzia este că nici măcar cei zece iniţiatori ai proiectului de demitere a lui Picu Roman nu au votat „pentru”, dovadă că nu au fost decât şapte voturi favorabile.

„Eu pot lucra cu absolut oricine, votul nu trebuia să mă mulţumească pe mine. Acest vot este voinţa exprimată a colegilor dlui Picu, nu a primarului. Asta au decis consilierii locali, asta e formula prin care mergem mai departe!”, a spus primarul Ionuţ Pucheanu.

| video Anca Melinte, foto Marius Prisacariu

Citit 14703 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iunie 2023 13:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.