Tâlhărie, în plină zi. Taximetrist BĂTUT de client şi lăsat fără maşină

Tâlhărie, în plină zi. Taximetrist BĂTUT de client şi lăsat fără maşină
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un taximetrist din Galaţi a fost bătut şi lăsat fără maşină. S-a întâmplat luni dimineaţă, după ce un taximetrist de 60 de ani a preluat un client de la Agenţia CFR, pentru a-l duce în Micro 21. Ajunşi în zonă de destinaţie, clientul s-a năpustit asupra şoferului şi l-a luat la bătaie.

Cei doi au coborât din maşină, iar lupta a continuat lângă autoturism. Într-un final, agresorul a reuşit să se urce la volan şi să demareze în trombă, întreptându-se spre ieşirea din oraş către Brăila. La faţa locului a fost chemată imediat poliţia, dar şi o ambulanţă, care l-a preluat pe taximetrist să îl ducă la spital. "Pacientul are câteva contuzii la nivelul feţei, dar nu i-a fost pusă viaţa în primejdie", ne-a explicat Ionuţ Băneşanu, medic UPU-SMURD Galaţi.

Taximetristul a reuşit să facă o descriere a clientului, povestindu-le poliţiştilor că acesta are în jur de 35 de ani, este înalt, cu barbă şi are părul şaten spre brunet. "Am preluat comanda de la Agenţia de voiaj. Clientul, pe nume Adrian, îmi spunea că vine bomba, vorbea cu cineva la telefon. Mi-a dat să ascult, dar nu am înţeles nimic. În Micro 21, într-o curbă, m-a lovit în tâmplă şi mi-a spart arcada. Am oprit maşina, am coborât, dar nimeni nu a făcut nimic, deşi erau oameni în jur. Clientul se comporta ciudat, părea tulburat. M-am aplecat, pentru că îmi curgea sânge de la cap, iar el a profitat şi s-a urcat în maşină, apoi a fugit", ne-a povestit Ion Tudorel, taximteristul tâlhărit.

După ce a furat maşina, bărbatul a lovit un alt autoturism şi apoi şi-a continuat drumul. Nu a mers prea mult, pentru că, după ce a trecut podul peste Siret, a intrat cu maşina într-un parapet de pe marginea drumului. Cum maşina era grav avariată, bărbatul şi-a continuat drumul pe jos.

Poliţiştii au sosit la faţa locului, au prelevat probe şi au deschis un dosar penal. "A fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie", ne-a explicat ag. pp. Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pe baza semnalmentelor date de taximetrist, a probelor strânse de la locul accidentului, dar şi pe baza comenzilor date la firma de taximtrie, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe agressor, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Galaţi. Acesta va fi audiat de poliţişti, care vor lua şi măsurile legale care se impun în astfel de cazuri.

Citit 14204 ori Ultima modificare Joi, 27 Aprilie 2017 01:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.