Estimare ELECTRICA: Toţi consumatorii afectaţi din judeţul Galaţi vor fi realimentaţi până în această seară

Estimare ELECTRICA: Toţi consumatorii afectaţi din judeţul Galaţi vor fi realimentaţi până în această seară
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Muntenia Nord a estimat, printr-un comunicat de presă remis la ora 13,00, că, până la finalul zilei de astăzi, 26 aprilie, toţi consumatorii din judeţul Galaţi afectaţi de uriaşa pană de curent vor fi realimentaţi.

Și în județul Galaţi s-au depus eforturi deosebite, s-a lucrat inclusiv pe timpul nopții, la lumina reflectoarelor, și estimăm ca până la finalul zilei vor fi realimentați toți consumatorii afectați. Sucursala Galați are în acest moment pe teren peste 300 de specialiști, organizați în 71 de echipe, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute. În rețeaua de medie tensiune s-au izolat porțiunile avariate (cu stâlpi rupți) care nu afectează consumatorii, iar lucrările de remediere la instalații se vor desfășura în continuare, până la aducerea rețelei la schema normală de funcționare. Din totalul de 118 linii defecte la începutul perioadei de avarie, au rămas doar 4 linii de medie tensiune care afectează alimentarea abonaților. Intervenția la acestea este condiționată de accesul dificil din cauza terenului inundat, la care se adaugă dificultăți legate de acordul proprietarilor”, precizează comunicatul.

Astăzi, la ora 13,00, în judeţul Galaţi mai erau nealimentate parţial sau total cu energie electrică 18 comune: Corod, Pechea, Brăhăşeşti, Barcea, Jorăști, Tg.Bujor, Fundeni, Piscu, Foltești, Frumușița, Berești-Meria, Cavadinești, Suceveni, Cosmești, Tulucești, Grivița, Scânteiești şi Măstăcani.

Citit 16360 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2023 09:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.