Centrele unde se depun dosarele pentru banii de încălzire NU au voie să-şi întrerupă programul
Foto: ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Centrele unde se depun dosarele pentru banii de încălzire NU au voie să-şi întrerupă programul
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Niciunul dintre cele şase centre cărora oamenii li se adresează pentru a-şi depune dosarele pentru accesarea ajutorului financiar de 3.000 de lei, acordat de către municipalitate pentru achiziţia unui sistem individual de încălzire, nu are voie să-şi întrerupă programul de lucru cu publicul, ne-au declarat reprezentanţii Primăriei Galaţi.

Precizarea autorităţilor vine la solicitarea "Vieţii libere", după ce mai mulţi gălăţeni ne-au semnalat, telefonic şi online, că la punctul de lucru de pe strada Fraternităţii au fost lăsaţi să aştepte timp de aproximativ o oră, în intervalul 12,00 şi 13,00, întrucât angajaţii se aflau în pauză de masă.

"În niciunul dintre cele şase centre, nu este permisă întreruperea activităţii cu publicul", ne-a declarat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Reprezentanţii municipalităţii au reiterat că centrele funcţionează de luni până joi, între orele 8,00 şi 16,30, iar în zilele de vineri - între orele 8,00 şi 14,00. În cazul în care se confruntă cu probleme, oamenii sunt sfătuiţi să sune la numerele de telefon 0236307740 sau 0236307741.

Ce paşi trebuie să faci ca să te ÎNCĂLZEȘTI la iarnă - CLICK AICI pentru detalii

FORMULARE ONLINE pentru ajutorul destinat sistemelor de ÎNCĂLZIRE. Programul centrelor unde depuneţi dosarele

Pentru BRANȘĂRI INDIVIDUALE la apă rece, care sunt TARIFELE practicate de APĂ CANAL - CLICK AICI pentru detalii

Citit 11831 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2023 09:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.