De ce n-a început nici acum închirierea locurilor de parcare

De ce n-a început nici acum închirierea locurilor de parcare
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

"Mi-e greu să spun câte locuri de parcare are Galaţiul, pentru că în momentul de faţă ele nu sunt trasate conform normelor în vigoare. Trasajul va începe imediat ce temperaturile vor permite o astfel de activitate, cred că în mai puţin de o lună. Apoi vom face numerotarea lor şi, ulterior, scoaterea spre închiriere", declara primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, în ianuarie 2017, după aprobarea Regulamentului de atribuire şi folosire a locurilor de parcare rezidenţiale. Şi tot atunci primarul estima că în şase luni s-ar putea acoperi tot oraşul cu locuri de parcare închiriate.

În februarie, bombardată cu cereri din partea cetăţenilor dornici să-şi închirieze loc de parcare, Primăria preciza că urmează "stabilirea zonelor şi demararea acţiunii de partajare, marcare şi numerotare a locurilor de parcare aferente reşedinţelor" şi că va fi stabilită "comisia care se va ocupa de această procedură". Şi promitea că "pe măsură ce vom face în teren partajarea şi numerotarea locurilor, vom transmite informaţia către cetăţeni, pentru a putea veni să depună cererile şi actele necesare închirierii".

Suntem deja la jumătatea lunii mai, iar în Galaţi nu s-a trasat nici măcar un loc de parcare! Nu mai vorbim de închirierea vreunuia, contra sumei de 120 de lei pe an. De ce?

"Se lucrează la documentaţie, la inventarierea locurilor de parcare, la planul de trasare şi numerotare, documente premergătoare operaţiunii de închiriere. Fiecare loc de parcare va avea un număr unic, ce va fi atribuit solicitantului", ne-a declarat Biroul de presă al Primăriei. Municipalitatea estimează că la finele săptămânii va încheia aceste operaţiuni.        

Citit 8311 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2023 09:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.