Selfie Pet - CONCURS FOTO cu PREMII pentru animalul tău de companie

Selfie Pet - CONCURS FOTO cu PREMII pentru animalul tău de companie
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Prietenul cu blăniţă, pene sau solzi este deja celebru pe pagina dumneavoastră de Facebook, are admiratori fideli şi strânge zilnic zeci de like-uri? Ei bine, a sosit timpul să fie vedetă şi în ziarul „Viaţa liberă” şi să fie premiat. Cotidianul dumneavoastră preferat continuă concursul Selfie Pet!

Dragi stăpâni de animăluţe, suntem convinşi că telefonul dumneavoastră mobil este plin cu fotografii care îl au ca protagonist pe prietenul necuvântător. Fotografii pe care abia aşteptaţi să le arătaţi celor dragi. Însă nu numai rudele, prietenii şi apropiaţii, toţi gălăţenii trebuie să afle cât de frumos, haios ori neastâmpărat este animăluţul care vă face viaţa mai frumoasă şi mai veselă! Şi în oricât de multe ipostaze v-aţi surprinde animalul de companie, tot nu sunt de ajuns! Iată de ce „Viaţa liberă” vă provoacă la un Selfie Pet.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să cumpăraţi „Viaţa liberă”, să fotografiaţi micul prieten de companie alături de ziar şi să ne trimiteţi cele mai reuşite poze! Fotografii am zis? Aici imaginaţia nu are limite. Puteţi organiza o veritabilă şedinţă foto cu „modelul” sau îi puteţi lăsa ziarul la dispoziţie, surprinzând ipostaze inedite, curioase sau nostime cu prietenul necuvântător! Nu contează dacă are blană pufoasă, scurtă sau creaţă ori pene, dacă e câine, pisică, papagal, hamster, cobai, canar, broască ţestoasă, şarpe, tarantulă, iepure sau iguană. Poate fi şi peştişor de acvariu! Important este ca poza să fie clară, iar prietenii să vă voteze!

În fiecare lună, vom avea câte trei campioni ai voturilor pe care îi vom premia. Şi nu oricum! Tocmai pentru că ştim cât de important este să-i oferiţi favoritului dumneavoastră cea mai bună îngrijire, pentru cele mai bune şi mai votate fotografii, puteţi câştiga premii constând în hrană, accesorii, consultaţii!

Prin urmare, citiţi cu atenţie Regulamentul de concurs postat pe www.viata-libera.ro, începând cu 10 iunie 2017, cumpăraţi ziarul „Viaţa liberă” şi uimiţi-i pe toţi cu un Selfie Pet!

Citit 50289 ori Ultima modificare Marți, 18 Iulie 2017 12:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.