Bătaie de la o "caracatiţă", în parcarea unui centru comercial (VIDEO)

Bătaie de la o "caracatiţă", în parcarea unui centru comercial (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un angajat care se ocupă de securitatea unui hypermarket din Galaţi şi un şofer care şi-a parcat maşina neregulamentar s-au luat la bătaie, după ce primul a aplicat regulamentul companiei şi i-a blocat roata cu "caracatiţa".

Incidentul a avut loc zilele trecute, în parcarea centrului comercial, din cauză că şoferul care îşi lăsase autoturismul nu pe locurile speciale de parcare, ci pe o trecere de pietoni, a refuzat să facă o cerere pentru a-i fi deblocată roata. Bărbatul a devenit recalcitrant şi, după o serie de injurii adresate angajatului care îi pusese caracatiţă, a sărit la bătaie. Riposta nu a întârziat să apară.

"A parcat neregulamentar, pe trecere de pietoni, i s-a pus caracatiţa. Dânsul, când a venit către autoturism, a devenit recalcitrant. I-am spus frumos, completezi o cerere şi îţi deblochez imediat roata, nu e problemă, nu plăteşti nimic, nu se plăteşte nicio amendă. A devenit reclacitrant, atunci a început agresarea  fizică şi verbală şi am folosit sprayul din dotare, l-am imobilizat şi am chemat intervenţia", susţine Cristian Tudorel Stan, angajatul imlipcat în conflict.

Şefii acestuia au admis că, de la un punct, a reacţionat exagerat şi au făcut o anchetă. "Angajatul nostru a reacţionat bine până la un punct, dar de multe ori este scuipat, înjurat, ameninţat, a mai avut situaţii similare în care au folosit chiar şi săbii din portbagaje. Va primi  un avertisment verbal", a menţionat Martian Bodea, administratorul firmei pentru care lucrează Cristian Stan.

Şoferul recalcitrant a fost amendat de poliţiştii chemaţi prin 112, cu 200 de lei, pentru tulburarea liniştii publice. Oamenii legii au deschis şi un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

 
Citit 11912 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 22:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.