6.000 de abonaţi, din 20 de localităţi, fără curent electric

6.000 de abonaţi, din 20 de localităţi, fără curent electric
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Condiţiile meteo au produs pagube şi la instalaţiile SDEE Muntenia Nord din judeţul Galaţi. Iniţial au fost afectate trei Linii Electrice Aeriene de 110kV, alte 32 de linii de medie tensiune şi aproape 600 de Posturi de Transformare, care alimentau în total aproximativ 3.000 de consumatori. 

Sucursala Galaţi a trimis în teren peste 40 de specialişti, organizaţi în 15 echipe, care acţionează pentru remedierea defecţiunilor apărute. ”Au fost probleme şi în reţeaua de joasă tensiune, cauzate în principal de vegetaţia căzută în reţele. Din cauza vegetaţiei căzute, există probleme şi în liniile electrice de joasă tensiune”, se arata într-un comunicat de presă al SDEE Muntenia Nord.

Miercuri, la ora 16,00, mai erau afectate nouă Linii Electrice Aeriene de medie tensiune (una total şi opt parţial), 129 de Posturi de Transformare din 21 localităţi: Piscu, Vameş, Independenţa, Vasile Alecsandri, Braniştea, Şerbeşti, Traian, Fileşti, Slobozia Conachi, Cuza Vodă, Pechea, Tuluceşti, Tătarca, Frumuşiţa, Siviţa, Tămăoani, Ijdileni, Şendreni, Movileni, Barboşi şi Cişmele, în total fiind vorba despre 6.000 de consumatori.

Deşi a suplimentat specialiştii din teren, SDEE Muntenia Nord nu a putut spune cât va mai dura până când toţi consumatorii vor fi realimentaţi cu energie electrică. 

Citit 5237 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 20:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.