Evaluaţi acest articol
(35 voturi)
45 comentarii

Dacă vrea să ajungă din Micro 19 în Bariera Traian, un gălăţean ar putea fi nevoit să schimbe două sau chiar trei mijloace de transport în comun! O asemenea schimbare este programată anul viitor, după introducerea sistemului de ticketing. Primarul Ionuţ Pucheanu a anunţat că este necesară o regândire a întregului sistem de transport la nivelul municipiului Galaţi.

Primarul a discutat ieri, după conferinţa de presă - prima susţinută în noul sediu al Primăriei, cu Genica Totolici, directorul Transurb. Edilul a ţinut să anunţe că "este necesară o regândire a întregului sistem de transport la nivelul municipiului Galaţi. Sunt extrem de multe perioade de timp în care cărăm una, două, trei, patru persoane, ceea ce, economic, nu-şi are rostul! Sunt milioane de euro care se duc pe apa sâmbetei! Facem kilometri peste kilometri şi nu cărăm aproape nimic", a spus primarul.
Edilul a dezvăluit că, în urma unui studiu pe care l-a solicitat, a reieşit că pe zona străzii Brăilei, cuprinsă între Inelul de Rocadă şi Păpădiei, se suprapun nu mai puţin de 17 trasee. "Este inacceptabil, din punctul meu de vedere, aşa ceva! Mai sunt situaţii în care se suprapun câte opt, zece, dar aici se bate recordul. În viitorul apropiat, cetăţenii ar trebui să înţeleagă că transportul în comun nu reprezintă ce reprezenta cândva maxi-taxi! Că nu avem obligativitatea de a-i lua din faţa blocului şi de a-i lăsa în faţa blocului. Trebuie să asigurăm conectivitatea între toate zonele Galaţiului. Prin urmare, în urma implementării sistemului de ticketing, întregul sistem de transport va fi regândit în totalitate! E posibil să creăm neplăceri preţ de câteva luni, până când cetăţenii se vor obişnui!", a declarat Pucheanu.

Mijloace noi de transport

"Evident că nu-i pot încuraja pe cetăţeni, în momentul de faţă, să folosească mijloacele de transport în comun, dar cred că la anul mă veţi auzi propovăduind utilizarea transportului în comun, pentru că vor fi cu totul şi cu totul alte condiţii!", a promis primarul.
Concret, spune acesta, în curând va fi demarată procedura de achiziţie a 70 de autobuze noi. De asemenea, se pregăteşte, în paralel, atragerea a 12 milioane de euro, fonduri europene, pentru achiziţia a şase noi garnituri de tramvai, caietul de sarcini al licitaţiei fiind în curs de realizare. "Pe la jumătatea anului viitor, cred că vom avea şi aproximativ 70 de autobuze noi, pe lângă cele 14 troleibuze noi", a declarat Pucheanu.

Biletele nu vor mai fi pe călătorie

"Principiul esenţial pe care ni-l poate pune la dispoziţie sistemul de ticketing este că biletele nu vor mai fi per călătorie, ci temporare. Ceea ce înseamnă că un cetăţean care vrea să străbată Galaţiul dintr-o parte în cealaltă poate să schimbe două sau trei mijloace de transport, dar nu va plăti decât pentru o singură călătorie", a explicat edilul.
Potrivit acestuia, fiecare autobuz, tramvai şi troleibuz va avea GPS şi va putea fi monitorizat, iar şoferilor şi vatmanilor li se va comunica în timp real care e în urmă, care e înainte. "Fiecare timp de ajungere în staţie va fi afişat pe un panou electronic şi cetăţeanul va şti cât mai are de aşteptat", a spus Pucheanu. Şi tot sistemul de ticketing va rezolva şi situaţia actuală în care autobuzele vin "în gaşcă" şi pleacă la fel.

Citit 38677 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Octombrie 2017 17:09

45 comentarii

 • postat de Akbar Miercuri, 18 Octombrie 2017 18:12 81.12.148.*** Link la comentariu
  0
  1

  In 2017, intr-o tara membra UE si NATO, Florentina vrea ca primarul sa creasca pensiile, salariile si alocatiile copiilor.
  Si ne mai miram ca din '89 incoace PSD-ul si-a facut culcus in Galati. Si cati or mai fi ca ea care pun stampila.

  Raportează
 • postat de Maria. Priboi Luni, 16 Octombrie 2017 14:31 95.76.3.*** Link la comentariu
  1
  2

  Credeți ca pentru o persoana vârstnica sau cu dizabilități este ușor sa schimbi atâtea mijloace de transport? Unii abia se urca in ele .

  Raportează
 • postat de Ion Vineri, 13 Octombrie 2017 08:53 82.137.15.*** Link la comentariu
  1
  7

  Poate reintroduceti mijloc de transport pe vechiul traseu 21 Barbosi gara Galati. Sunt copiii si salariati care trebuiesc sa ajunga la scoala, loc de munca sau institutii publice si sunt nevoiti sa schimbe mijloace de transport pentru a ajunge la scoala, biblioteca, spitale , primarie etc.

  Raportează
 • postat de Oana Joi, 12 Octombrie 2017 23:42 92.81.67.*** Link la comentariu
  3
  6

  Domnule primar, aţi observat că tocmai pe zona străzii Brăilei, cuprinsă între Inelul de Rocadă şi Păpădiei, autobuzele sunt cele mai aglomerate? Mai precis, traseele care trec pe Brăilei-Domnească-Bălcescu

  Raportează
 • postat de Boss Joi, 12 Octombrie 2017 21:57 79.116.104.*** Link la comentariu
  10
  3

  Normal ca o sa l revolutioneze....a mai revolutionat si sistemul de termoficare de o sa planga cetatenii in curand de atata revolutie

  Raportează
 • postat de Robert Popescu Joi, 12 Octombrie 2017 21:29 188.24.242.*** Link la comentariu
  17
  12

  Bai cumetre, un control ti_ai mai facut un control la colivia cu sticleti? Sau tastezi de la Ganesti?

  Raportează
 • postat de Cocalarilor suspinatori dupa conservele maxi-taxi Joi, 12 Octombrie 2017 17:23 199.249.224.*** Link la comentariu
  26
  28

  S-au mai trezit cativa idioti cracanati care sa suspine dupa cosciugele, dricurile alea de asa-zise maxi-taxi, zise cascarabete, zise wc-uri, zise rahaturi pe patru roti, zise dulapuri cu care-i carau pe oameni precum sacii de cartofi. Bai pramatiilor luati draq-ului o pauza definitiva si duceti-va invartindu-va ca oricum e cu mult mai bine acum fara imputitele voastre dricuri de asa-zise maxi-taxi. Visau si ele ca si cretinii ce le detineau ca sunt "taxi" si le-au zis "maxi-taxi", dar ele nu erau decat niste cosciuge, niste dricuri, niste rahaturi, niste kkti pe 4 roti. MARS ma cu suspinele voastre dupa imputitele voastre dughene ordinare, mizerabile si imputite. Da, mai e mult pana ne civilizam in transportul in comun in Galati, dar cu siguranta dupa ce vor fi achizitionate autobuze si tramvaie noi VA FI UN PAS INAINTE SPRE CIVILIZARE, SPRE CIVILIZATIE AICI IN GALATI. Asa ca ciocu mic si duceti-va sa va carati sacii de cartofi si bagajele voastre la tara cu harburile voastre imputite de foste "maxi-taxi", "cascarabete".

  @ florin

  MARS ma cocalarilor si dezaxatilor, niste ceafa-lata cu nici macar 2 neuroni in capul ala pe care ii inghesuiau pe oameni precum animalele, dar cred ca si mai rau decat animalele in acele cutii de conserva numite numai de voi marlanii "maxi-taxi". Auzi la ei ce denumiri, ce vise pe capul lor, ei visau ca imputitele lor conserve, cosciuge, dric.uri erau precum o caleasca ce transportau domni si doamne, ce transportau persoane, fiinte umane. BAI PORCILOR, MARS. Noi vrem civilizatie nu bocetele voastre dupa conservele si dupa dric.urile voastre de spelunci pe 4 roti. DA MA PRAMATIILOR, MARILE ORASE ALE LUMII AU TRANSPORT PUBLIC IN COMUN CIVILIZAT, UNITAR, ADICA "MONOPOL" ASA CUM II SPUNETI VOI SI NU SE VAITA NIMENI ACOLO, FIINDCA ASTA INSEAMNA CIVILIZATIE...Numai ca la noi n Galati au vazut unii netrebnici, unii porci ca se poate castiga bine din asta si au incercat si ei sa ciuguleasca, SA FURE ca asta-i termenul corect evazionistule. MARS MA EXPIRATILOR SUSPINATORI DUPA IMPUTITELE CONSERVE DE "MAXI-TAXI". TREZITI-VA NAIBII ODATA SI CIVILIZATI-VA SI VOI. Chiar daca nu e totul perfect, astazi, cu transportul in comun, local din Galati, dar macar e pe un drum bun, se indreapta spre civilizatie si cel mai important este ca incearca sa se civilizeze acest transport local in comun...Numai voua fosilelor nu va convine ca suspinati dupa imputitele voastre WC-uri pe care le conduceati si de pe urma carora voi faceati profit, avere EVAZIONISTULE.

  Cand draq o sa intelegeti ca nu va mai vrea nimeni conservele imputite, cosciugele si dricu.rile voastre imputite de foste "maxi-taxi". Pramatiilor.

  Normal ca transportul in comun actual nu e la un nivel pe care il dorim cu totii, dar tocmai ce a scapat de imputitele voastre cosciuge de maxi-taxi, nici nu a avut timp sa respire pana acum ca v-ati trezit voi paduchiosii suspinatori dupa conservele de "maxi-taxi". Asteptati naibii sa se investeasca ceva, catusi de putin in transportul public local si veti vedea ca va fi mult mai bine, dar normal ca voi marlanii de pe fostele asa-zise "maxi-taxi" si ai lor patroni cocalari evazionisti nu le va conveni niciodata aceasta schimbare fiindca au pierdut ei sursa de cascaval, pramatiilor. Gusati evazionisti si netrebnici, lua-v-ar draq sa va ia ca generatiile noi nu au niciosansa la nimic mai bun atata timp cat popu.lati voi Galatiul. Lasati naibii transportul in comun local sa-si vada de drumul sau spre modernizare, spre imbunatatire, fiindca intotdeauna e loc de mai bine cu transportul in comun, public local ceea ce nu se putea spune acelasi lucru si despre imputitele voastre de dricuri, conserve de foste "maxi-taxi", niste dughene imputite pe 4 roti. MARS alora ce suspina dupa conservele EVAZIONISTE de foste "maxi-taxi". Numai voi cocalarii, marlanii le-ati denumit, le-ati botezat asa. Ati stors orasul asta de bani cat sa va ajunga pana va ingropati la sfanta coliva cand va va canta popa obstescul sfarsit. Trnsportul in comun public local respira fie ca va convine sau nu voua cocalarilor cu foste cascarabete (maxi-taxi). Si acum am cosmaruri cand imi aduc aminte cand imi povestea fiumiu cum mergea in drum spre facultate cu acele imputite de asa-zise maxi-taxi fiindca erau inghesuiti ca intr-o menghina in claia de oameni din interior de catre porcii (unii) ce le conduceau si de porcii ce le patronau fiindca nici nu plecau din statie porcii cu maxi-taxi pana nu ii inghesuiau pe cat mai multi in conserva lor de ajungeau sa mearga atarnati si cu usile deschise. IMPUTITILOR, DAR CHIAR NU VA E RUSINE? GOLANI, SARLATANI CE SUNTETI SI MIZERABILI DE FOSTI "CASCARABETISTI", PORCI CARE SUSPINA DUPA NISTE CA_CATURI PE 4 ROTI. Din cauza voastra deabia daca mai erau pe traseu vreo 2-3 autobuze pe vremea aceea fiindca nu mai rentau sa fie scoase pe sosele din cauza voastra, semn ca pe vremea aceea se "manca", se castiga bine, chiar foarte bine cu "cascarabetele" de pe urma transportului in comun public local. Si a zis si vreun fraier, vreun gainar cu conserva, cu dricu.ri ca poate face si el o afacere buna de pe urma asta a transportului public local si s-a bagat sa sufoce si el transportul in comun public local. MARS CU DRIC.URILE VOASTRE DE "MAXI-TAXI" SI CU IFOSELE SI AMINTIRILE VOASTRE "MINUNATE" DE PE VREMEA CAND EVAZIONATI BUGETUL PUBLIC LOCAL.

  Normal ca va fi greu, va mai trece mult timp pana va fi pus pe picioare un transport in comun public local civilizat, dar ranile cauzate de dric.urile, conservele voastre de asa-zise "maxi-taxi" sunt adanci si prea recente pana cand transportul public local se va vindeca si mai ales pana va evolua, dar e un pas inainte ce s-a facut si sper ca ce se spune acum ca se va face cu achizitia de tramvaie noi, cu achizitia de autobuze noi chiar sa se faca si poate ne vom civiliza si noi orasul (modernizandu-l, la asta ma refer) fiindca de civilizat partea de cocalari si marlani, de sarlatani si de evazionisti, de gainari a unora dintre voi nu se va civiliza niciodata. Cocalarilor.

  Raportează
 • postat de cetatean Joi, 12 Octombrie 2017 16:23 93.113.153.*** Link la comentariu
  13
  9

  de ce sunt spra incalzite aceste autobuze ACUM, pe temperaturi de 10 grade dimineata si 20 dupa masa ???
  dimineata, cind sunt aglomerate, e o caldura inabusitoare, sa se plimbe pensionarii la infinit pe trasee ?
  ca tot au gratuitate, stau jos pe scaune si e corect, pot si adormi in autobuze

  domnule primar, daca soferii stau dezbracati la camasa, ca dau caldura la maxim, e bine ?
  sau cer pensionarii caldura ?

  Raportează
 • postat de Robert Popescu Joi, 12 Octombrie 2017 16:18 82.137.11.*** Link la comentariu
  4
  17

  @Florentina,
  Numai in Las Fierbinti primarul mareste salarii, alocatii si are politist in subordine... In viata reala e altfel...

  Raportează
 • postat de Scârbitul Joi, 12 Octombrie 2017 16:04 81.12.149.*** Link la comentariu
  14
  16

  După ce a distrus Sistemul de Termoficare, acest primar ineficient vrea să distrugă şi Sistemul de Transport!
  El are cu totul şi cu totul alte viziuni decât cele normale. Un transport modern şi eficient se face cu autobuze noi, ecologice, electrice, de capacităţi diferite, adaptate la aglomeraţiile din trafic.
  Dar, singura soluţie e ca acest băieţaş să plece imediat de la conducerea Galaţiului şi asta se va putea întâmpla imediat după ce va pica Guvernul sau dacă vor fi alegeri anticipate!

  Raportează
 • postat de Angela Joi, 12 Octombrie 2017 16:03 154.127.60.*** Link la comentariu
  1
  21

  Auzi la el, cica: " Facem kilometri peste kilometri si nu caram aproape nimic, decat una, doua persoane."

  Pai mai Pucheanule, mai Totolici si asta nu v-a dat de gandit pana acum? Asta nu va da de gandit de ce? Va spun eu de ce daca nu va duce mintea mai Pucheanule fiindca lumea, galatenii s-au saturat sa fie tratati precum gunoaiele fiindca cu asta i-ati transportat si cu asta ii transportati in continuare cu mijloace de transport in comun ce nu sunt decat niste gunoaie, mizerie...nu e niciun tramvai si niciun autobuz mai bun, mai nou, mai de Doamne ajuta si galatenii s-au saturat sa mearga cu vechiturile si cu mizerile voastre expirate de prin '89 incoace. Asta nu v-a dat de gandit? Galateanul nu mai vrea sa traiasca precum anii de demult, cu vechituri. Galatenul cand se uita spre alte orase din Romania, dar mai ales spre alte orase din afara tarii, din lumea buna ii vine sa planga cand vede ce au altii si cum traiesc, cum calatoresc altii in transportul in comun, iar tu te plangi ca ai pierderi facand kilometri dupa kilometri transportand 2-3 persoane? Pai Pucheanule, Totolici puneti naibii osul la treaba si modernizati tot transportul in comun, cumparati tramvaie noi, autobuze noi, nu vechituri si mai ales nu vechiturile altora ca am tot umplut buzunarele altora cumparand vechituri de autobuze de la altii. Cumparati lucruri noi, moderne. Vreti respect? Atunci respectati si voi pe galateanul care se chinuie sa traiasca in orasul asta si care se chinuie atunci cand circula cu mijloace de transport in comun imputite, rablagite, neghioabe ca am tot vazut batrani care se chinuie sa urce intr-un autobuz din asta vechi sau intr-un tramvai din asta vechi, expirat, cumparati mijloace noi de transport in comun (autobuze, tramvaie) care sa nu aiba trepte in poarta care sa-l oblige pe om de-a dreptul, la propriu "sa urce". Unde ii puneti "sa urce"? In pod? Ca in mijloace de transport in comun nu. Ce cauta niste trepte in mijloacele de transport in comun. Si apropo...voi ati vazut ca li se face rau oamenilor in aceste mijloace de transport in comun fiindca nu exista aer conditionat si caldura pentru vara/iarna? Intotdeauna i-ati tratat pe galateni cu sictir. Nu carati nimic fiindca oamenii nu mai vor sa fie carati cu "carutele" voastre, cu "taligile" voastre, (...). Aratati respect fata de cetatean in transportul in comun, iar cand cetateanul ala pe care-l transportati se poarta el insusi ca un babuin, ca un porc atunci amendati-l sa-i sara si mucii si civilizati-l.

  Raportează
 • postat de Gabriela M Joi, 12 Octombrie 2017 15:47 188.24.221.*** Link la comentariu
  5
  11

  Ce tramvaie...... Pe linia 5, 6, 42, nu se circula. In anumite zone s-au scos sinele de tramvai.

  Raportează
 • postat de Al. Joi, 12 Octombrie 2017 15:44 149.56.223.*** Link la comentariu
  0
  12

  http://www.beyond.fr/picsvill2/nicetram0011b.jpg

  http://l450v.alamy.com/450v/fpcpxw/a-tram-in-place-massna-in-nice-france-fpcpxw.jpg

  http://www.railwaygazette.com/typo3temp/_processed_/c/9/csm_tn_fr-nice-tram-wireless_76711e1a91.jpg

  https://s3.freefoto.com/images/807/33/807_33_2072_web.jpg

  https://f1destinations.com/wp-content/uploads/2014/02/tram-in-nice.jpg

  Vedem si noi mai Pucheanu pe strazile Galatiului astfel de tramvaie? De ce mereu ii tratati cu dosul, cu c.urul pe galateni? Speram ca de banii aceia din fonduri europene sa vedem si noi pe sinele de tramvai ale Galatiului astfel de tramvaie, acest gen de proiect nou, modern, evoluat de tramvai, nu sa tot cumparam vechiturile altora. Si la fel si in cazul autobuzelor noi, aveti grija ce cumparati fiindca vrem mijloace de transport in comun noi si moderne, adaptate astfel incat sa le putem folosi toti. Se aude domnu primar, se aude administratie locala? Investiti naibii in nivelul de trai al galatenilor fiindca si galatenii merita modernism nu numai mizerie si vechituri. Iata ce proiect de tramvai nou, modern si speram sa vedem si noi asa ceva, ceva de genul asta prin Galati. Incercati sa fim si noi galatenii primii, macar o data, la ceva bun.


  Deabia astept sa vad ce "revolutie" vrea sa faca domnu' primar in transportul in comun, fiindca mi se pare ca foloseste cuvinte cam mari, mult prea mari pentru ce poate realiza. Daca zice ca vrea sa faca revolutie in transportul in comun atunci sa inceapa sa faca, dar incepand prin casarea tuturor vechiturilor de mijloace de transport in comun existente (da, sa le caseze) si sa le inlocuiasca cu tramvaie noi, moderne si cu autobuze noi, moderne, toate si tramvaiele si autobuzele sa fie adaptate, construite, proiectate dupa nevoile oamenilor din zilele noastre si nu dupa proiecte vechi, invechite, depasite.

  Raportează
 • postat de GALATEAN Joi, 12 Octombrie 2017 15:28 78.96.82.*** Link la comentariu
  4
  11

  O fi gandire gen unda verde!

  Va ma aduceti aminte ce sforari se trageau pe la primarie, ce impresii, bai frate, plec din centru si am semafor verde, liber pana inelulul de rocada!??SIC!

  Acum plec din centru si fac opriri duble pana la inelul de rocads, fata de sistemul vechi de semaforizare, iar unele semafoare noi nici nu sunt in functiune, cum sunt cele de la inelul de rocada, trecerea de pietoni la Kaufland!

  Stie cineva cati bani s'au dat pe aceasta unda verde - vesela, unde sute de galateni au primit amenzi ca noile semafoare ii incurca rau, se pierde timp, trecand pe rosul ala fals de la semafor?!

  A platit cineva aceasta bataie de joc, justitia, parchetul s-a autosesi
  zat din oficiu, ca-i de competenta lor!?

  Nu, nu a intrat nimeni sa controleze, sa intrebe, bai (...), va bateti joc de orasul asta?!!Unde-s bordurile de granit scoase de pe strazi, disparute peste nospte, unde este al 4 lea bloc ce trebuia construit pe faleza si cine a dispus sa dea acel teren pentru bloc din proprietatea municipalitatii sa se faca la privat, constructia Viva!?

  Astea sunt cele putine din cele foarte multe abuzuri facute de cei care au fost primari, consilieri si purtatori de trena pe la primaria Galati!

  Si, aruncati o privire prin oras sa vedeti ce constructii megalomanice, mertane ei si copchii lor, ascunse pe la neamuri sa le piarda urma, si-au facut fostii de la carma orasului din salarii de functionari publici!

  Iar intreb: unde era justitia, parchetul, politia?!

  Acum: cine mai are incredere in cei care vin cu stiri din acestea pe bani multi daca in cadrul primariei mafia necontrolata de justitie faca ce doreste cu banii cetatenilor?!!!!

  Raportează
 • postat de Dana Joi, 12 Octombrie 2017 14:10 193.93.141.*** Link la comentariu
  5
  34

  Poate vă gândiți si cum încasați bani de la călători si ce frecvență au autobuzele. Am mers o săptămână cu autobuzul si am constat 2 chestiuni:
  1. Călătorii sunt in majoritate pensionari care au gratuitate si elevi cu abonamente decontate. Cei câțiva călători adulți care au urcat, nu au compostat bilete. Deci cum încasați bani de la călători? Cine plateste transportul?
  2. Am pierdut autobuzul si urmatorul era peste 50 min!!!! Alt traseu care trecea prin stație venea peste 30 min! Asta in plina zi. Cine are timp sa astepte atât in stație? Evident, pensionarii.

  Înainte să cumpărați autobuze si să aveți ticketing, poate vă gândiți si cum optimizați ce aveti deja.

  Raportează
 • postat de Florentina Joi, 12 Octombrie 2017 13:32 109.166.129.*** Link la comentariu
  18
  9

  Domnule primar, decat sa faceti toate astea si sa investiti "o caruta" de bani degeaba, ca oricum in cateva luni vor fi distruse.. nu mai bine dati locuri de munca, cresteti salariile, pensiile si alocatiile copiilor? Bine ca preturile cresc, dar salariile cand?! Avem nevoie de transport in comun, dar totusi, cati bani investiti si intr-un timp relativ scurt sunt disctruse toate si miros intr-un hal de nedescris.. dumneavoastra nu stiti, pentru ca va urcati in masina personala si plecati, dar oamenii care merg cu autobuzul trebuie sa suporte..

  Raportează
 • postat de costel Joi, 12 Octombrie 2017 13:19 109.166.132.*** Link la comentariu
  18
  38

  Dragi galateni timp de 28 de ani ati VOTAT PSD!!!!Asta-i rezultatul!!!

  Raportează
 • postat de Calator zilnic prin galati Joi, 12 Octombrie 2017 11:51 82.208.137.*** Link la comentariu
  11
  57

  Anul trecut regandea sistemul centralizat de termoficare si s-a ales praful. Acum regandeste transportul in comun. E previzibil care va fi rezultatul!

  Raportează
 • postat de CERNEA Joi, 12 Octombrie 2017 11:22 193.230.156.*** Link la comentariu
  10
  39

  In fiecare zi acest individ se face de ras cu cate ceva. Atata timp cat la sefia treansurb sunt numiti ,de catre acest individ, capete de capra , transportul in Galati este compromis. Daca de atata timp de cand Transurb castiga binisor pe bilete , nu a schimbat nimic , ma intreb cum ar incepe" revolutionarea transportului" promisa de primar. in fiecare zi se intrece in prostii , una mai mare decat alta, dar fiind dupa asemanarea majoritatii din aceasta regiune(pensionari , analfabeti mai nou functionari publici care vand orice pentru bani,) isi poate permite sa delireze.

  Raportează
 • postat de Silviu Joi, 12 Octombrie 2017 10:26 90.95.50.*** Link la comentariu
  5
  39

  Domnule Primar Dumneavoastra de cand nu ati mai mers cu un autobus ?
  Luati un bilet si mergeti din Centru pana in Tiglina 2 ! iar de acolo schimbati cu un alt traseu, gen 102/105.
  Ultimile autobuse cumparate, DAF COMMANDER SB200 uitati-va cat de neingrijite sunt, cat de murdare, cat de mizerabile sunt ca sa nu mai zic de celelelte modele de autobuse Den Oudsten Alliance City B96, MAZ 203 care au ajuns sa creasca " muschi " pe scaune. Cand vor fi puse in circulatie modelele noi care vor fi aduse, ca cetatean ce merg destul de des cu autobusele va spun ca nu vor rezista prea mult, dar in autobaza cand ajung le las asa, ca domnule unii sunt needucati si in timp vom ajunge sa mergem in trasportul in comun fara scaune. Ingrijitile.

  Raportează
 • postat de Chips Joi, 12 Octombrie 2017 10:23 109.166.155.*** Link la comentariu
  4
  43

  Ca sa nu mai spun de folosirea cuvantului "caram", care e complet nepotrivita. Sunt oameni, nu cartofi.

  Raportează
 • postat de Karlsonn Joi, 12 Octombrie 2017 10:19 194.105.20.*** Link la comentariu
  11
  25

  Si poate se gandeste d.l primar la o problema pe care a mai ridicat-o cineva de curand: scoaterea liniilor de tramvai de pe mijlocul srazilor si pozitionarea acestora langa bordura/trotuar.
  Beneficiile ar fi multiple: nu mai sunt necesare refugii in mijlocul strazii, nu mai prcheaza masinile pe banda 1, mai putine ancore pentru linia de contact, fluidizare trafic, etc...

  Raportează
 • postat de Florin Joi, 12 Octombrie 2017 10:04 93.122.132.*** Link la comentariu
  45
  28

  Ehei, unde sunt cei care strigau pe cascarabete. Atunci aveai macar transport usor, urcai unde vroiai, coborai unde vroiai, nu asteptai, iar municipalitatea incasa bani, acum cheltuieste. Cica vom avea un transport civilizat. Da de unde, autobuse SH aruncate de unii, astepti in statii de te ia naiba, si in curand, surpriza....si pretul pe masura. Daca in Bucuresti merg maxi-taxi, la noi de ce nu sunt bune?

  Raportează
 • postat de miu Joi, 12 Octombrie 2017 09:56 80.97.203.*** Link la comentariu
  26
  43

  ",cetăţenii ar trebui să înţeleagă că transportul în comun nu reprezintă ce reprezenta cândva maxi-taxi! Că nu avem obligativitatea de a-i lua din faţa blocului şi de a-i lăsa în faţa blocului. "

  Ati inteles, bai, amaratilor, nu mai aveti atatea pretentii daca nici macar bani de masina nu aveti! Ei, dracie, cum indrazniti sa cereti conditii mai bune decat maxi-taxi cand dom'primar are "bunavointa" sa va dea destule conditii la cat de amarati sunteti .

  Bai, nene, cand se urca scroafa in copac crede ca e vultur, sper ca viitoarele alegeri sa o reinstaleze in cocina de unde a venit.

  Raportează
 • postat de Chips Joi, 12 Octombrie 2017 09:55 109.166.155.*** Link la comentariu
  5
  47

  Cred ca cea mai mare revolutie ar fi ca transportul public sa se desfasoare doar noaptea. Nu de alta, dar la ce bezna e noaptea pe strada nu o sa se mai vada ineficienta transportului in comun.

  Sa ne intelegem, nu vreau intoarcerea dubelor. Transportul public administrat de primarie este solutia normala in orice tara civilizata. Trebuie doar sa avem manageri competenti sa il puna pe picioare. Si de aici incep problemele.

  Raportează
 • postat de HAHAHA Joi, 12 Octombrie 2017 09:37 194.105.20.*** Link la comentariu
  7
  20

  VISE TAICA ! LA MAICI CU GAMELA !

  Raportează
 • postat de George Joi, 12 Octombrie 2017 09:20 89.136.76.*** Link la comentariu
  7
  42

  Asta inseamna modernizarea transporetrului? Sa schimbi 2-3 autobuze si sa ajungi la serviciu in timp dublu sau chiar triplu fata de acum? Acum daca cu 102 din Micro 19 pana in Bariera faci 30 minmute sa faci acelasi drum in 90 minute? Asta intelege primarul?

  Raportează
 • postat de alexvr Joi, 12 Octombrie 2017 09:17 5.2.205.*** Link la comentariu
  7
  22

  pe cand uber si la gl?

  Raportează
 • postat de Anonim Joi, 12 Octombrie 2017 09:05 81.196.55.*** Link la comentariu
  8
  31

  Va recomand sa veniti la 7:30 in statiile de autobuz acolo unde se suprapun 17 trasee sa vedeti cat de goale sunt ele si ce pustii sunt statiile de autobuz.

  Raportează
 • postat de Primar idioot Joi, 12 Octombrie 2017 08:58 212.204.62.*** Link la comentariu
  24
  30

  E inadmisibil că ați omorât concurenta și acum veniți cu tot felul de idei stupide. De ce sunt obligat eu să merg cu ce vreți voi și cum vreți voi ? Maine .. poimâine mai inventați o gogomanie... De taxat și mersul pe jos.

  Raportează
 • postat de Tatu T Joi, 12 Octombrie 2017 08:40 89.137.231.*** Link la comentariu
  3
  32

  Ideea biletelor temporare functioneaza in tarile civilizate, precum Canada de exemplu, hat, hat, inainte de 1990! Da Doamne mintea romanului cea de pe urma! Din acest punct de vedere socotiti cu cati ani ne aflam in urma in domeniul respectiv!Asta-i Tara, astia au fost dregatorii locali pana acum!

  Raportează
 • postat de maurice Joi, 12 Octombrie 2017 08:35 86.127.209.*** Link la comentariu
  12
  42

  Sngura revolutie de care avem nevoie e accea care ne va scapa de PDS-isti.

  Raportează
 • postat de Niculescu Nicu Joi, 12 Octombrie 2017 08:27 213.233.103.*** Link la comentariu
  4
  35

  D-le primar nu ați subliniat de funcționarea aerului condiționat cât și de încălzirea mijloacelor de transport.. Acesta nu este un comentariu, ci o rugăminte

  Raportează
 • postat de hehe Joi, 12 Octombrie 2017 08:21 188.24.195.*** Link la comentariu
  10
  25

  Lasa-ne mai nene cu ideile astea.

  Raportează
 • postat de io Joi, 12 Octombrie 2017 07:49 5.13.219.*** Link la comentariu
  4
  22

  Revolutioneaza transportul in comun desfiintand liniile de tramvai pe Basarabiei? asa a desfiintat si pe traseul tramvaiului 7 iar acum ocoleste pana la combinat. datorita baietilor destepti din Galati care au decis sa faca bani cu ele la fer vechi...asta da primar.
  Cu ajutorul unui GPS si a unor aplicatii ar reusi foarte usor sa eficientizeze sistemul de transport si ar ajuta in acelasi timp si calatorii, dar nu se vrea....luati exemplu de la Alba Iulia.

  Raportează
 • postat de CORTOFUL carat cu autobuzul! Joi, 12 Octombrie 2017 07:13 82.78.152.*** Link la comentariu
  1
  47

  Persoanele se TRANSPORTA nu se CARA .................!!!!!

  Raportează
 • postat de florin Joi, 12 Octombrie 2017 06:59 100.99.92.*** Link la comentariu
  29
  26

  ''În viitorul apropiat, cetăţenii ar trebui să înţeleagă că transportul în comun nu reprezintă ce reprezenta cândva maxi-taxi! '' Acest raspuns al primarului arata unde duce MONOPOLUL!Dupa ce a distrus concurenta acum venim cu textul:stii ceva mai amaritule:ia mergi in pana mea pe jos

  Raportează
 • postat de Teach Joi, 12 Octombrie 2017 06:59 5.13.224.*** Link la comentariu
  2
  31

  Suprapuneri? Da. Cate? 17? Dar merg oare goale in anumite ore acele masini? NU. Mai mult chiar ... merg full de salariati, elevi, studenti, pensionari.

  Raportează
 • postat de Viorel Joi, 12 Octombrie 2017 06:48 5.13.136.*** Link la comentariu
  3
  20

  Felicitari pentru aceasta gandire de reorganizare si modernizare a transportului in comun unde se incearca adoptarea modelui din europa de vest. Alte orase din romania, au adoptat deja acest sistem.
  Dar problemele orasului nu stau doar in transportul in comun ci si in transportul in regim propriu.
  Cand vom avea parcari supraterane sau subterane pentru a elibera strazile si aleele din tot orasul deoarece a devenit o mega parcare?
  Toata lumea incearca sa isi parcheze masinile pe unde apuca blocand strazi si trotuare. Cand vei starta o gandire in acest sens?

  Raportează
 • postat de Dodu Stefan Joi, 12 Octombrie 2017 06:44 188.24.242.*** Link la comentariu
  5
  37

  Calatorii din mijloacele de transport in comun se "transporta" nu se "cara".
  De carat se cara sacii de cartofi!
  Asta dovedeste inca o data care este consideratia municipalitatii fata de cetateni!

  Raportează
 • postat de marius Joi, 12 Octombrie 2017 06:15 5.13.245.*** Link la comentariu
  14
  12

  Sa inceapa de acum cu soferii. Acestia merg pe doua benzi, din alveole iesa direct pe banda doi, trecerea de pe o banda pe alta nu este semnalizata. Cat despre restul, suntem in ton cu totul. Avem printre cele mai mari preturi, parcul cel mai vechi de mijloace de transport si o structura foarte proasta.. La pasul doi, poate solicita DNA-ul , sa investicheze toate matrapazlicurile. Sau nu poate, ca sunt de la el de la partid si coalitie?

  Raportează
 • postat de Vlaico Joi, 12 Octombrie 2017 05:25 82.137.13.*** Link la comentariu
  4
  25

  Dar ce ați spune domnule primar, cum dați abonamente aproape gratis pentru cei cu pensii ”mici”, care oricum sunt mai mari decât multe dintre salariile gălățenilor să vă gândiți să dați și salariaților cu salarii la fel de ”mici”, măcar un abonament pe toate liniile de transport în comun la un preț de o linie? Hai că am glumit, dar mai ieftin oricum. Doar cel ce merge la serviciu nu se poate plimba în același timp cu zece autobuze, în schimb și- ar dori să ajungă acasă mai repede sau să își rezolve niscai probleme pe drumul spre casă. Cred că ați înțeles ideea, nu?

  Raportează
 • postat de IC Joi, 12 Octombrie 2017 05:10 82.78.125.*** Link la comentariu
  7
  17

  Achizitionarea a sase garnituri de tramvai cu 2 milioane euro/garnitura ? Banuesc ca se are in vedere deschiderea de noi trasee ,nu aproba nimeni bani europeni pentru doua prapadite de trasee ,unul la cimitir si unu pentru pensionari la piata.O sa avem atat de multe mijloace de transport in comun incat riscam sa urcam pe usa din spate la ultimul si sa ne trezim coborand,la destinatie ,pe usa din fata ,din primul si ce conditie fizica o sa facem ,urcand si coborand ,din km in km ,mai ales pensionarii . Sa inteleg ca daca vrei din Micro 19 la gara ,te urci la Neacsu ,cobori la inelul de rocada ,te urci si cobori in centru ,te urci si cobori la Miorita(Trocadero) sau in cel mai bun caz la gara , musai pentru bagaj tre sa angajezi un -doi hamali .O intrebare , autobuzele noi tot afumatori (tehnica sovietica )din Belarus ca primarul nost ii tot psedist.....

  Raportează
 • postat de crystal Joi, 12 Octombrie 2017 00:29 89.136.0.*** Link la comentariu
  27
  80

  nu e de-ajuns ca e mai scump ca la bucuresti si lumea asteapta pana se lasa pagubasa ce naiba sa revolutioneze ? Poate preturile . Sa le faca mai mari sa ajunga o calatorie la pret ca in Tokyo ca unde isi baga lacustele pesediste coada lasa numai distrugeri, monopol si preturi anormal de mari de la revolutie incoace..

  Raportează
 • postat de Daca tot se monitorizeaza prin GPS , transportul public : Joi, 12 Octombrie 2017 00:27 217.64.113.*** Link la comentariu
  5
  96

  nu ar fi buna o aplicatie ,pentru cetateni , pe site-ul Transurb , in care acestia sa vada si ei deplasarea mijloacelor de transport in comun , ca sa ajungi din timp in statie si sa nu mai astepti aiurea. (asa cum este in tarile evoluate , pe unde se plimba primarii nostril)

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.