Cine scoate Galaţiul din beznă?

Cine scoate Galaţiul din beznă?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
6 comentarii

După ce prima procedură a fost anulată, doi ofertanţi s-au înscris la cea de-a doua licitaţie pentru delegarea gestiunii serviciului de iluminat public din municipiul Galaţi, contract cu o valoare estimată de 580.000 de lei fără TVA. Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, ieri s-au analizat ofertele din punct de vedere tehnico-economic şi în zilele următoare se va face analiza financiară. "Sper ca într-o săptămână, două, cel târziu, să avem un contract încheiat şi un operator", ne-a declarat primarul. Reamintim că, de pe 11 septembrie, în Galaţi nu mai are cine să aprindă lumina şi nici cine să schimbe corpurile de iluminat arse sau defecte, deoarece contractul cu SC Total Strada, firma care, în ultimii doi ani, s-a ocupat de mentenanţa iluminatului public, a încetat de drept.

Citit 3774 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Octombrie 2017 17:11

6 comentarii

 • postat de Iarna e la poarta Galatiului Joi, 12 Octombrie 2017 17:53 199.249.224.*** Link la comentariu
  0
  4

  Bine, bine...asta am inteles-o, asta cu iluminatul public, dar cum ramane cu iluminatul ornamental de sarbatori, cu luminile si instalatiile de serbarile Galatiului, de sarbatori (Craciun, Revelion, etc.)??? De acelea nu se mai ocupa nimeni din timp sau cumva ne vom trezi iarasi ca vom fi singurul oras idiot( orasul) care nu va avea iluminare ornamentala de sarbatori din aceasta iarna. sa nu fie iarasi o BEZNA A SARBATORILOR DE IARNA. Faceti naibii din timp si acea licitatie sau ce draq trebuie sa faceti si faceti in asa fel incat sa avem tot orasul ornat cu lumini de sarbatori nu numai vreo 2-3 strazi ANEMIC asa cum a fost in trecut pana nu demult. In ultimii ani nu am avut decat vreo 2-3 strazi, principale ce au fost iluminate ornamental de sarbatori, poate faceti ca anul acesta sa fie mai multe si mai frumoase, NU SA ARATE ORASUL CA INTR-O CRIPTA, IN BEZNA SARBATORILOR. Caraitori si carcotasi din astia bezmetici vor exista intotdeauna, pomeni si ajutoare au existat intotdeauna, asa ca are si orasul asta dreptul sa fie la timp iluminat festiv de sarbatori, indiferent de ce spun unii cretini bezmetici.

  Pomeni, ajutoare si chiar bani au furat multi mancand moca neplatindu-si unii darile locale ca apoi aceiasi cretini ordinari sa tipe tot ei ca "de ce ne trebuie noua luminite de sarbatori?" Dar eu i-as intreba pe aia care scuipa aceeasi intrebare de mai inainte de ce sa mai dam noi ceilalti bani moca din taxele si din impozitele pe care noi ceilalti le platim tuturor celorlalti care refuza sa-si achite taxele, impozitele si facturile la utilitati pentru tot ce ei "mananca" moca an de an pe munca si pe banii celorlalti. Sa faceti in asa fel incat sa avem si iluminatul orasului de sarbatori LA TIMP, nu sa fie o depresie totala ca atunci cand a fost in trecut, cand unii cautau scandal si tipau ba impotriva iluminatului, ba pentru iluminatul ornamental de sarbatori.

  Iluminatul festiv de sarbatori...faceti licitatia din timp ca sa nu mai repetati greselile trecutului. Sa avem si iluminat festiv de sarbatori. Asigurati-va de asta de pe acum, din timp.

  Serbarile si sarbatorile festive ale iernii se apropie cu pasi repezi.

  Raportează
 • postat de AUREL Joi, 12 Octombrie 2017 09:36 79.116.108.*** Link la comentariu
  4
  11

  LASA CA ASA VA TREBUIE !!! CAND ERA MARIUS STAN PRIMAR SI VA PUNEA BECULETE DE SARBATORI, DE NU-TI MAI VENEA SA INTRI IN CASA , VA PLANGEATI CA NU VA TREBUIE ,ETC. EI ACUM AVETI PRIN ALEGEREA NOULUI PRIMAR, EXACT CE VA DOREATI .......BEZNA !!!!

  Raportează
 • postat de Misu Joi, 12 Octombrie 2017 07:08 193.230.156.*** Link la comentariu
  0
  11

  Dupa ce Total Strada si-a batut joc de galateni, administratia locala demonstreaza inca o data, daca mai era necesar, ca nu este in stare sa gestioneze un serviciu in beneficiul locuitorilor. De ce nu s-a reziliat contractul cand au inceput sa curga reclamatiile? De ce nu a fost pregatita licitatia noua din timp, stiut fiind ca se practica contestatiile, astfel incat sa nu avem probleme acum? Plateste cineva pentru tot disconfortul creat galatenilor. Cu siguranta NU! Avem ce-am votat.

  Raportează
 • postat de Dinu Joi, 12 Octombrie 2017 06:47 188.24.242.*** Link la comentariu
  6
  3

  Si care- i opozitia aia responsabila?
  USR-ul? PNL-ul?
  Ne salveaza VP Dobre?
  Sau opizitia in general? Adica la orice sa fim impotriva?

  Raportează
 • postat de IC Joi, 12 Octombrie 2017 05:26 82.78.125.*** Link la comentariu
  3
  3

  Oare o sa fie bine ,taman acum cand Galatiul a inceput sa semene tot mai mult cu cel din '89 ,mai putin maidanezii si ruinile industriei ?

  Raportează
 • postat de Cine scoate Galatiul din bezna ? : Joi, 12 Octombrie 2017 00:30 217.64.113.*** Link la comentariu
  5
  12

  doar opozitia , stimata jurnalista , doar opozitia responsabila !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.