Gălăţeancă UCISĂ în Franţa, identificată după un an

Gălăţeancă UCISĂ în Franţa, identificată după un an
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

O tânără de 19 ani, originară din Galaţi, a avut parte de un sfârşit cumplit, cadavrul ei fiind găsit, în urmă cu un an, într-o pădure de la graniţa dintre Elveţia şi Franţa. La momentul respectiv, poliţiştii din Franţa nu au reuşit să afle cine este, faţa fetei fiind desfigurată.

După un an de anchetă, poliţiştii din Franţa au reuşit să stabilească identitatea tinerei desfigurate, dar şi cine se face vinovat de această crimă.

Potrivit "LeParisien", citat de observator.ro, românca se numeşte Mihaela Miloiu şi este din Galaţi. Pentru a-i putea stabili identitatea, poliţia din Franţa a apelat la toate tehnicile posibile, reconstrucţia 3D, verificarea amprentelor în bazele de date din 18 ţări europene, analizarea a 800 de dosare cu dispăruţi, descoperirea de martori.

Potrivit site-ului www.nordlittoral.fr, românca, despre care se crede că era prostituată, se afla pe teritoriul Elveţiei în momentul în care a fost ucisă. Cadavrul ei prezenta 26 de lovituri de cuţit, în zona abdomenului, însă acestea nu i-au provocat moartea, ci au avut ca scop "să o facă să sufere". Decesul a fost provocat de lovituri repetate în zona feţei, dinţii şi oasele feţei fiind zdrobite.

Criminalul, un francez de 30 de ani, un client al tinerei, ar fi transportat apoi trupul, în maşina sa, peste graniţă şi, după ce a trecut de satul unde locuia, în regiunea Doubs, a abandonat cadavrul în pădurea Frasnois, pe care o cunoştea.

Citit 9517 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Noiembrie 2017 12:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.