Peste 2.000 de gălăţeni încă aşteaptă BANII DE CENTRALĂ

Peste 2.000 de gălăţeni încă aşteaptă BANII DE CENTRALĂ
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Nu mai puţin de 2.023 de gălăţeni, dintre cei 7.890 care au cerut Primăriei ajutorul financiar de 3.000 de lei pentru a-şi monta un sistem alternativ de încălzire, încă aşteaptă, în prag de iarnă, ca autorităţile să le vireze banii. Din fericire, conform datelor noastre, cei mai mulţi dintre oameni au deja montate sisteme individuale pentru producerea căldurii şi apei calde şi nu stau în frig, în aşteptarea banilor de la Primărie. Vestea proastă este că ei s-au împrumutat de la rude, prieteni, instituţii financiare nebancare şi nu numai, cu promisiunea că în aproximativ o lună îi vor returna, iar acum sunt puşi în situaţia de a nu-şi putea respecta angajamentele.

Niciun reprezentant la vârf al Primăriei nu a putut da asigurări că cei peste 2.000 de gălăţeni vor primi ajutorul financiar solicitat până la finele lunii noiembrie. În schimb, Biroul de Presă al instituţiei ne-a comunicat că, pe măsură ce municipalitatea încasează bani din taxe şi impozite, se fac şi plăţi. Reamintim că 31 octombrie a fost termenul-limită până la care oamenii au putut solicita Primăriei ajutorul financiar de 3.000 de lei pentru a-şi achiziţiona un sistem alternativ de încălzire.

Programul va fi reluat în primăvară, odată cu sistarea, de la 1 aprilie, a furnizării de agent termic în sistem centralizat.

Citit 3998 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Noiembrie 2017 12:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.