Investiţii de 30 milioane de euro, în extinderea Shopping City

Investiţii de 30 milioane de euro, în extinderea Shopping City
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Ei bine, e gata! Noul "teren de joacă" în materie de fashion, beauty sau entertainment s-a deschis ieri, 16 noiembrie, la Shopping City Galaţi. Dezvoltatorul centrului comercial, NEPI Rockcastel, a investit 30 milioane de euro pentru a extinde suprafaţa mall-ului cu încă 21.000 mp şi pentru a aduce încă 50 de noi branduri de renume, unele dintre ele fiind prezente în premieră la Galaţi.

Lucrările de extindere s-au derulat în timp record, o echipă de mai bine de 600 de specialişti - arhitecţi, constructori, proiectanţi de spaţii comerciale - fiind implicaţi în acest amplu proiect. Rezultatul este unul pe măsură. În numai şapte luni, suprafaţa mall-ului aproape că s-a dublat, fiind aduse o serie de noutăţi şi în materie de organizare a spaţiilor. În prezent, Shopping City Galaţi este dispus pe două niveluri, cel de-al doilea, construit în cadrul extensiei, fiind dedicat exclusiv segmentului de divertisment. Vedeta este, desigur, noul cinematograf (opt săli 3D şi 2D), dar la fel de tentante sunt şi restaurantele, cafenele, pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Nu în ultimul rând, demnă de remarcat este şi deschiderea unei librării, un lucru destul de rar într-o lume parcă mult prea grăbită…

Încă de la primele ore ale dimineţii, o parte dintre noile spaţii comerciale şi-au primit vizitatorii, iar noile branduri sunt, cu siguranţă, o idee bună pentru apropiata lună a cadourilor, fie că e vorba de parfumuri şi cosmetice, articole de îmbrăcăminte, bijuterii, decoraţiuni şi multe, multe altele. Iar asta este doar prima parte a surprizei, pentru că, după cum ne-au dezvăluit dezvoltatorii, în următoarele două luni vor veni la Galaţi şi alte mărci de renume!

"Vorbim despre un proiect viu, care se dezvoltă odată cu comunitatea, cu mediul de afaceri, iar din acest motiv, cu siguranţă, lucrurile bune care se întâmplă astăzi vor fi continuate cu noi puncte de interes. Proiectul de la Galaţi ne-a întrecut toate aşteptările şi ne bucurăm că gălăţenii au întâmpinat cu atât entuziasm ideile noastre", ne-a spus Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Prezent la inaugurarea noilor spaţii comerciale, city-managerul Marius Humelnicu a lăudat nu numai excelenta colaborare cu dezvoltatorul în derularea proiectului, dar şi-a exprimat şi dorinţa ca NEPI să devină inclusiv un promotor al Galaţiului şi al deschiderii pe care administraţia publică locală o are în sprijinirea investitorilor.

Una peste alta, oferta Shopping City Galaţi ajunge, în urma extensiei, la peste 200 de spaţii comerciale, cu investiţii totale de peste 70 de milioane de euro şi peste 600 de locuri de muncă, fiind astfel unul dintre cei mai importanţi actori din economia locală.

Citit 14711 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.