Raportează comentariu

Exista un patrimoniu arhitectonic antebelic care trebuie prezervat-vezi in acest sens grupurile care vorbesc in detaliu despre zeci de cladiri vechi si pretioase, bagatelizate de tine ca ''2 pereti care se darama''. Poti sa-i mai consulti in acest sens si pe M.Mitrof, Bodea, Tatu, etc.
Am inteles ca, dupa tine, nu se puteau face infrastructura atat de necesara in Galati, nici investitii, nici locuri de munca. Aici se pot doar darama garaje si sa se faca parcuri, se pot face spectacole samd. Doar atat. Ai dreptate, de ce sa te mai contrazic.
Stabilizarea solului orasului si inclusiv a falezei nu era in puterea primarului si a CL. Ai dreptate.
Dar eu cred, cu mintea mea cea slaba, ca pt. toate astea trebuia sa-si alature societatea civila reprezentata prin ONG-uri, dar el a incercat in permanenta sa-si atribuie merite pana si-n privinta realizarii acelui cinematograf 3D de la CCS, fapt despre care presa a scris suficient.

Prin urmare acest primar a facut numai lucruri bune.

Oricata abnegatie ai avea pt a-i canta in struna prin demagogie, oricati prosti te-or mai crede, cariera politica a lui stan e incheiata si asta o stie si el, problema fiind acum daca va scapa de mititica.