Raportează comentariu

@ Lotus

Tu vorbesti serios? Ciumacenco solutia pentru Galati? Probabil ca te-ai referit pe principiul diluarii dezinfectantilor din spitale ca Ciumacenco ar fi fost solutia diluata pentru Galati. Ce a facut bun Ciumacenco pentru Galati cat timp a dormit Dumitru Niciolae in functia de primar 8 ani de zile? Auzi la el Ciumacenco solutia pentru Galati. :))))))))))))))))
Pai ce Ciumacenco a lucrat pentru galateni cat a fost cot la cot cu Dumitru Niciolae? Si nu mai veniti postacilor cu aceiasi replica expirata cum "da ma, dar in timpul mandatului lui Dumitru Niciolae fostul primar nu i-a dat voie, nu i-a dat sarcini." Dar ce ma un viceprimar sau un consilier local sunt momai, nu se pot exprima, nu pot propune proiecte, nu pot dezbate nimic? Tre sa dea voie cineva? Pai tot mandatul lui Stan viceprimarul PSD a fost un gura sparta la fiecare proiect propus de comenta mereu la orice ca te si enerva la cate nu-i convenea. Nici Ciumacenco, dar nici Puchenita nu sunt solutiile pentru Galati, dar ne vom convinge inca o data de prostia aleasa de galateni, dar de e pe princiupiul "tinerii frumosi si liberi" nu-i asa? Din punctul meu de vedere Pucheanu nu va fi altceva decat o papusa cu sfori manevrata din spate de Nica si de gasca sa, asa cum ar fi fost si Ciumacenco manevrat de Dobre si gasca liberala-pdlista. Am votat un independent degeaba. Sper ca ciuma portocalie si ciuma rosie sa nu mai aiba atata succes la viitoarele alegeri. Auzi la el Ciumacenco schimbarea, solutia... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Da, probabil ca pentru Ciumacenco ar fi fost o schimbare, un salt de la functia de fost viceprimar la functia de primar la care ravneste la fiecare an electoral. Ciumacenco nu a facut nimic pentru Galati cat timp a fost prin fruncea orasului ca si vice, dar defapt el a condus orasul cat timp dormea Dumitru Nicolae. Sper ca la viitoarele alegeri PNL-ul sa aiba o alta solutie pentru fotoliul de primar, una necompromisa ca sa am si eu ce vota, ca altfel votul ce sens sa mai aiba daca nu ai nicio optiune viabila de vot.

Dar apropo, astia opariti la fund ca li s-a daramat cotetul/haznaua numita "garaj" nu mai zic niciun of?
Pai nu ziceati mai astia, unii postaci prin comentarii ca si Ciumacenco avusese in 2012 in programul electoral ca darama garajele? Nu ati spus ca de aceea a votat lumea din tabara cealalta, pe Stan?
Si postacii astia schimba sloganurile dupa cum le convine, dupa cum bate vantul, doar ca sa influenteze alegatorii.

Sa vedem acum ce va face Puchenita cu restul de mizerii de cotete numite "garaje" ca de...unii nici macar nu detin un autoturism, dar tin toate mizeriile, porcariile prin cotetele cu beciuri.

Or sa fie 4 ani de papusari, Nica manevrandu-l pe Puchenita dupa cum vrea el, ca doar Puchenita e tanarul frumos si liber pe care l-au promovat sub indemnul "tinerii frumosi si liberi din strada" nu-i asa? Acelasi slogan folosit si de gasca lui Ciumacenco. Sa castigam cu tinerii frumosi si liberi atunci cand ne convine, ca dupa uitam de modernizarea orasului si de proiecte de infrastructura, de locuri de munca. Sa mai dam jos un guvern cu tinerii feisbucisti si sa punem niste primari marionete.

Doamne apara-i pe galateni in urmatorii 4 ani grei.

Dar apropo proiectele pe care trebuie sa le termine acest Pucheanu din mandatul lui Stan si le va insusi Puchenita spunand ca sunt proiectele lui sau va spune ca sunt proiectele lui Stan asa cum bolboroseau postacii lui Ciumi ca tot ce facuse Stan bun in Galati era proiect de a lui Ciumi din administratia Dumitru Nicolae - Ciumacenco?

Pana si astia de la Viata Libera posteaza numai ce vor ei, nu vedeti cum triaza comentariile si nu le mai posteaza din prima? O sa ajunga galatenii sa vada cum celor de la Viata Libera daca spui paine, sau cartofi, sau troleibuz astea sunt jigniri. Dragilor de la Viata Libera promovati o Lege in Parlament in care romanii sa nu mai aiba voie sa se exprime deloc, nici sa nu mai vorbeasca si nici pis sa mai spuna. Ati ajuns sub orice critica.