Raportează comentariu

Bai i-a mai terminati cu lozinca procentaj mic la vot. Care-i problema. E democratie, cine vrea sa vina la vot vine, cine nu...nu. Cica la unii daca a fost procentaj mic la vot asta inseamna ca nu au iesit tinerii frumosi si liberi. Mai sa fie... Dupa teorema cui? Dupa teorema unor postaci?

Procentajul mic la vot s-a inregistrat pentru ca nu au vrut unii sa vina la vot. Punct. Cine a vrut sa-si exprime votul s-a dus si a votat. Ca nu e adus nimeni in camasa de forta la vot. De rasul curcilor este cum incearca unii sa-si atraga simpatia unei anume categorii a societatii. Adica fiindca au pierdut ei alegerile in opinia lor asta inseamna ca nu au iesit la vot tinerii frumosi si liberi. Ba au iesit mai foarte multi tineri frumosi si liberi, numai ca nu v-au votat pe voi penalii pdlisto-basisti reformati in liberali. Dar eu va intreb de unde stititi mai penalilor pdl-isti mascati in pnl-isti ca tinerii frumosi si liberi v-ar fi votat pe voi? Cei actualul PDL(PNL) nu are penalii lui? De unde stiti ca tinerii frumosi si liberi simpatizeaza si ar fi votat PDL-ul vostru revopsit in PNL? Nu PDL (PNL) asta le-a taiat salariile tinerilor frumosi si liberi in epoca basisto-pdlisto-comunista? Iar acum aveti impresa ca i-ati fi prostind vopsind PDL-ul in PNL?

E o vorba romaneasca "a umbla cu cioara vopsita", care se traduce a prosti pe cineva (asta ca sa nu intelegeti altceva desteptilor, ca ati ajuns sa stergeti orice comentariu, parere critica). Asa si astia de la PNL i-a vopsit pe pdlisti si au propus ca si candidat al lor un incompetent ca Ciumacenco.

Dar apropo postacilor, i-ati tot reprosat lui Stan ca e traseit, ca e nu stiu ce, ca e una, ca e alta, dar de traseistul Ciumacenco nu v-a interesat ca-i traseist din pruncie nu-i asa? Pe Ciumacenco l-ati refolosit ca si vesnic candidat fara niciun fel de remuscari nu-i asa?

Tinerii frumosi si liberi au fost la vot (poate ca nu toti au fost la vot), dar cei tineri frumosi si liberi care au fost la vot nu v-au votat pe voi pdl-icto pnlisto basisti reformati. Iata ca tinerii frumosi si liberi au ales un alt tanar, pe Pucheanu si sper din tot sufletul ca tanarul Pucheanu sa nu se lase influentat de propriul partid asa cum Ciumacenco in incompetenta sa raspunde doar la comenzile de partid.