Raportează comentariu

Foarte interesanta conferinta de presa a primarului Hurdubae. Pentru tecuceni, megalomania fostului edil nu mai trebuia demonstrata, dar modul in care a fost pusa in evidentza e artisic, cinematografic.Un filmulet pe aceasta tema ar fi extrem de util pentru a demonstra pana unde a ajuns decadentza, megalomania politicienilor nostri.
Dar era mai datator de sperantza daca demonstratia d-lui Hurdubae se adresa conduitei ciocoiesti in general, nu doar a adversarilor politici.
Daca traversa impreuna cu invitatii strada Elena Doamna, puteau privi sediul PSD, in care s-a instalat din vremea cand detinea puterea, in cladirea care de decenii a functionat Casa casatoriilor, avand o arhitectura foarte potrivita pentru casatorii, fotografi...
Si, daca mai mergeau inca, vedeau ca in fatza Muzeului, intr-o cladire superba in care functiona o sectie a acestuia,ii este instalat aliatul, ALDE. Nebunia si megalomania lui Tuchel n-au aparut din senin...
Sunt de acord cu dl Hurdubae ca PNL sa fie scos din acea cladire si sa fie acolo o gredinita. Dar acelasi tratament sa fie aplict si celorlalte sedii. Orasul sa-si recapete Casa Casatotiilor, muzeul. Ii sugerez d-lui primar Hurdubae sa repare blocul ramas in paragina de langa fosta (!) fabrica de conserve si sa-l inchirieze tuturor partdelor.