Raportează comentariu

Foarte bun si frumos articolul dar din toata prezentarea asta ati omis un lucru, oamenii. Despre ei nu vorbeste nimeni. nici domnul primar Pucheanu nici cei din consiliul local Galati.
Ati muncit mult sa scrieti acest articol dar pe galateni mai mult ii intereseaza care va fi soarta lor in continuare si mai putin cauzele din trecut.
Nu de alta dar se pare ca viitorul este mai urat decat trecutul groaznic prezentat de dumneavoastra. Iar peste 2-3 ani, vom constata ca de fapt s-a renuntat la sistemul centralizat de incalzire dar in fapt, nu ni s-a intamplat nimic bun. Si stiti de ce? Chiar din cauza faptului ca jucam in aceeasi piesa de teatru, numita Destinul galatenilor, piesa in care joaca aceeiasi actori netalentati (a se citi fostii si actualii politicieni care sunt aceeasi) care s-au facut de ras in mod constant cu o perseverenta demna de cartea recordurilor.
Concluzia, o sa fie rau, ca sa nu fie bine, iar noi ne vom uita in continuare cum destinul trece pe langa noi. Poate daca primarul Pucheanu ar intelege ca restructurarea nu incepe de la cetateni ci de la aparatul propriu care este incompetent, imoral si neprofesionist, am avea motive sa speram la mai bine.
Dar cum spuneam, daca actorii vor ramane aceeasi vom asista la aceeasi piesa de teatru jucata foarte prost care este pusa pe repeat la infinit. In fond, e greu ca primarii sa inteleaga ca ei sunt doar trecatori si niste functionari, sunt vesnici acolo si exact asta este cauza vesnicului nostru insucces.