Raportează comentariu

Ce ar mai trebui sa faca administratia orasului in afara de punerea in valoarea a monumentelor istorice ? . Poate ar trebui sa creeze un departament intern din cadrul oamenilor deja angajati in administratie care sa se ocupe cu promovarea orasului Galati asa cum o fac companiile.

Sa contacteze principalele companii care se ocupa de croaziere pe Dunare le gaseste aici rivercruiseadvisor.com/articles-europe-river-cruises/danube-river-cruises/ sau direct aici pe proprietarii navei Anesha phoenixreisen.com/anesha.html si sa le ofere un program de vizitare a orasului dupa discutii si cu societatile din Galati interesate in atragerea si sustinerea acestei initiative.

Ar trebui atrasi in aceasta initiativa grupul DANSURI POPULARE GALATI, Comunitatea Greceasca si orice alte asociatii pentru a organiza pentru turisti austrieci, germani, elvetieni, lectii de dans in perioada in care viziteaza orasul, pentru a-i atrage la noi.

De asemenea ar putea fi organizate meciuri de baschet demonstrative/amicale, ar putea castiga si echipa local Phoenix poate de pe urma acestei colaborari.

S-ar putea realiza multe.

Dar pentru asta daca administratia locala este ocupata cu multe alte obiective si cetatenii pot ajuta macar la nivelul de idei si activititatii de sustinere a orasului.

Cu conditia ca cetatenii precum Tasia si altii sa nu isi propuna sa nimiceasca orasul si sa fie si votati dupa.