Raportează comentariu

Punerea in valoare arheologica, istorica si culturala, in vederea cresterii atractabilitatii turistice este importanta, ea trebuie facuta si cu responsabilitate fata de oamenii din aceea zona.

In final se pot gasi fonduri pentru despagubirea celor de acolo ale caror interese comerciale ar putea fi afectate, cladiri comerciale se pot construi si in alta parte, parcare supraetajata peste drum sau in zona se poate construi pentru a multumii si soferi, la fel si cu un punct de gunoi in imediata apropeire , dar sa te intorci ...1600 de ani in trecut ca sa creezi un alt vestigiu unic roman in orasul Galati este IMPOSIBIL.

Luand in considerare si conexiunile interesante ale culturii sarmate ce pot fi folosite pentru monetizarea comerciala a interesului pentru legende vechi si noi, e chiar un vestigiu important ce poate aduce plus valoare si prosperitate orasului.

In paralel trebuie dezvoltate toate obiectivele turistice, construit un ponton ptr primirea navelor de croaziera (daca nu exista deja) si contactate companiile ce fac croaziera pe Dunare in cooperare cu agentiile comerciali din Galati, pentru cresterea veniturilor din Turism.

Orasul nostru dunarean este mai frumos si mai interesant si are mai mult potential turistic decat toate din Romania, de pe cursul Dunarii.

Sper ca autoritatile sa gaseasca o solutie potrivita pentru toata lumea.

Inca mai am incredere, desi 43 de ani au dovedit ca nu ar trebui sa avem,.
Dar poate vor dori sa dovedeasca ca ei sunt mai buni, ca cei dinaintea lor.