Raportează comentariu

Ce porcarie. Bai desteptilor din primarie? Astia au fost la reducere? Sau cum? Nu toti galatenii asculta genul asta de muzica al celor doi interpreti: de stil hip-hop.

Nu puteati sa aduceti si voi un interpret de un fel, de un anume gen de muzina si un al doilea interpret de alt gen de muzica? De ce doi interpreti din aceeasi categorie de stil muzical?

Cine draq face preselectiile astea pentru muzicienii care sunt chemati sa ne "entertain-erieze" de sarbatori? Numai pe astia i-au gasit? Nu spun ca sunt rai, dar nu toti ascultam genul lor de muzica pe care-l canta respectivii doi. Respectivii doi inclina mai mult spre genul hip-hop. Multi din Galati nu prefera hip-hop. Aillalti ce draq asculta? Ceilalti nu platesc taxe si impozite? Cine draq a venit cu ideea celor doi de a fi invitati sa concerteze la Galati?

Si astia care tot tipa ca nu vor si distractie, spectacole la Galati...atunci si voi pomanagiilor dati inapoi toti banii pe care i-ati primit pe "acoperirea" facturilor pe care voi nu le plateati si nu le platiti la apa calda si caldura si la toate beneficiile pe care le-ati avut pe spinarea buni-platnicilor, fiindca buni-platnicii mai vor si distractie, spectacole, NU sa va tina pe voi si mofturile voastre de asistati-sociali care nu va platiti facturile la apa calda si caldura si la alte utilitati dar care stateati la adapostul buni-platnicilor.

Da, vrem distractie si spectacole, dar sa fie de calitate, cu interpreti pentru toate gusturile, nu sa vii cu interpreti din acelasi stil muzical care inclina spre hip-hop. Ascult si hip-hop, desi nu peste masura, dar nu multi asculta genul asta muzical practicat de cei 2. Incompetentilor.
Ce draq, credeti ca toti vin, credeti ca vine lumea la spectacol sa vada un tatuat si un gabarit depasit cum "hip-hop-eaza": Ya! Yeh! ?
Nu va isterizati si nu va infierbantati sa aruncati cu insulte (fiindca si eu mai ascult muzica celor doi interpreti, dar nu tuturor le place genul muzical al celor doi. Bai administratie locala nu mai platiti pomenile electorale pentru cei ce nu-si achita facturile la apa calda si caldura si veti avea astfel bani sa aduceti interpreti pe masura la serbarile Galatiului si de sarbatori.

Bine ca nu v-ati gandit sa aduceti 2 interpreti de muzica de opera si atat ca probabil aia erau si mai ieftini de a fi abordati in sensul ca onorariul lor probabil ca nu ar fi fost prea mare, ca si asa pe cei de la opera nu-i cere nimeni in concerte.

Totusi...sper ca cei doi sa faca un spectacol pe masura si sa nu fie o banalitate si o plictiseala de nedescris. Sa vedem cati vor veni sa asiste la spectacol ca sa-i vada pe cei doi. Numai incompeteti prin administratia locala bai nene.Bai Viata Libera de ce ati blocat posibilitatea ca toti oamenii sa poata aprecia comentariile de la articole ale celor ce le posteaza? De ce numai unii pot da like/dislike la comentarii daca tot ati lasat porcaria aceea manipvlatorie? Nu vi se pare o masura stalinista, manipvlatorie?

Sau asta era o tactica dintotdeauna a ziarului/site-ului Viata Libera de a manipvla parerile oamenilor in vreme de alegeri si nu numai...? De ce numai unii pot aprecia cu Like/Dislike comentariile postate? Impostorilor. Cotidian independent ziceti?