Raportează comentariu

Pe altii nu ati gasit sa-i invitati sa concerteze la Galati bai nene? Numai pe astia i-ati gasit?
Sau astia de la firma asta bucuresteana Mattman Music SRL a organizat/invitat pe cine le place lor? Dupa cine naiba v-ati luat cand i-ati invitat pe astia? Dupa mintea cui v-ati luat?

Sau firma respectiva s-a dus prin targ prin tara si a strigat: "Bai, cine nu are alte angajamente de divertisment si vrea niste bani de la Primaria Galati?"
Si astfel firma respectiva i-a gasit sa-i oferteze pe cei doi.
Bai voi nu ati auzit de DIVERSITATE? Intr-un spectacol, intr-un concert daca-l organizezi incerci sa oferi DIVERSITATE, CAT MAI MULTE STILURI MUZICALE si daca numai de 2 artisti ai fonduri atunci inviti unul dintr-o categorie si unul din alta categorie, nu doi de acelasi gen, nu doi de acelasi tip, nu doi care se regasesc cam in aceeasi arie muzicala cu cateva tendinte diferite. Mai bine invitau niste "gagici" care sa cante, chiar si unele anonime, in loc sa-i invite pe astia doi.
Incompetentilor, sarlatanilor.

Bai Pucheanu tu esti sanatos sau doar te prefaci a fi? Dintre toti "artistii" romani numai pe astia doi i-ati gasit? Sau de astia doi v-ati impiedicat si ati spus ca sunt buni sa ne concerteze si sa le dam niste bani. Dintre toate vedetele din Romania, la trecerea dintre ani numai pe astia i-ati gasit potrivire ca de manusa pentru Galati? Vai de steaua noastra...Dam banii degeaba unei firme, dar nu le cerem, nu le impunem CALITATE. Sa dai bani aiurea fara sa pretinzi calitate daca tot organizezi si spectacol artistic, divertisment la Galati...Voi ati auzit de diversitate?

Oferta cu "artisti" de Revelion oferita de Galati anul acesta e destul de saraca, e sub orice critica.

Mai bine invitau artistiti de muzica usoara/popu lara...si astfel ar fi venit mai multe categorii de varsta la spectacol si am fi incins cu totii o hora. Mai bine invitau vreun ansamblu folcloric si faceam o hora.

Nu mai exista nicio artista in Romania care sa vina in Galati sa cante? Sau fac duet pe voci Velea si Grasu?

Puteau s-o invite pe Ami (cu care a cantat in duet Grasu XXL)...sau pe Xonia, pe Andra sau pe altele, naiba stie pe cine altcineva. Dar fix pe acestia doi? Au venit la pachet?


P.S.: Alo, tanti Melinte...TREZIREA...Pai se poate asa ceva, mostra de "cotidian independent politic"???
Vedeti ca va dati de gol doamna de cat de "independenti politici" sunteti dumneavoastra doamna dar si ceilalti de la Viata Libera. Pai se poate asa ceva? Comentariile unora critice la adresa unora simpatizanti ai unei tabere politice(PNL-PDL) nu le postati, dar iata cu cata usurinta postati INSULTELE si JIGNIRILE la adresa celorlalti postate de unii cel ce s-a numit:

"postat de Gigi Becali Vineri, 29 Decembrie 2017 09:03 188.24.204.***

Dar cand vine vorba sa le postati si comentariile celorlalti galateni ce sunt critice la adresa partidului(PNL-PDL) pe care unii il pupa-n fund de dimineata pana seara si care le apreciaza abuzurile, acele comentarii nu le postati doamna independento politic.

Bine ca esti tu destept agramatule denumit Gigi Becali (te-ai si denumit pe masura), care votezi basism-PDL(PNL)-ism. "Succesurile" sunt ale voastre. Prost esti tu bai lingau de abuzuri. Probabil ca pe aceleasi considerente si tu si cei ca tine sunteti tot PROSTI daca votati mereu acelasi PDL-ism si basism.