Raportează comentariu

Raluka, Loredana, Feli, Vama, Inna, Mandinga, Călin Geambaşu, Andra, Holograf, Direcţia 5,...

https://www.viata-libera.ro/politica-administratie/100275-petrecere-de-revelion-langa-stadionul-dunarea-ce-vedete-ar-putea-concerta

Iata intr-un alt articol autoarea respectiva ne-a relatat faptul ca lista era mult mai lunga si probabil ca am fi putut avea o arie de acoperire si mai mare a artistilor pe care sa-i abordam in a concerta la Galati, dar probabil ca nu s-a vrut. De ce oare nu s-a vrut? Pe placul cui au fost cei 2 artisti alesi?

Din toti acestia "Xonia, Ami, Voltaj, Alb si Negru, Alexandra Stan, Amna, Raluka, Loredana, Feli, Inna, Mandinga, Andra, Holograf, Direcţia 5, Carla's Dreams , Smiley, Randi, Delia, Feli, Lidia Buble, Fuego, etc.” orice altceva nu puteau sa aleaga, dar nu doi ca cei alesi de firma respectiva. Unul din lista aceasta nu puteau aduce? Ce, primaria nu-i putea refuza daca nu era multumita de ce a "nascocit" firma respectiva ca si rezultat (Alex Velea si Grasu XXL)? Sau firma respectiva s-a inteles cu cei doi artisti ca sa imparta banii fifty-fifty numai sa-i aleaga pe ei doi ca sa concerteze la Galati? Mai bine concerta vreun cor (Corul Seminarului Teologic Sf. Ap. Andrei) decat astia doi. Si probabil ca hater-ii se vor napusti cu tot felul de injurii si strigand ca "ce ai ma cu astia doi...?". Pai nu am nimic cu ei, nu am nimic impotriva lor, dar mi se pare nepotrivit sa oferi aceeasi ciorba si felul 1 si felul 2. Deci nimeni altcineva in afara de cei doi nu mai puteau veni la Galati sa concerteze? Slab.
Sau Alex Velea trimite doar dansatoarele lui?

@Galati

Degeaba strigi ca sa-i atragi atentia lui Pucheanu de cata mizerie si de cat gunoi exista prin cartierele noastre din cauza acestor "garaje" hidoase care au napadit Galatiul fiindca Pucheanu din cate se pare adora si iubeste mizeria si gunoiul reprezentat de cosmeliile imputite de "garaje" construite ilegal peste tot si chiar le protejeaza. Parca era o directiva europeana prin care orasele din UE, intraurbanul din orasele tarilor membre UE trebuiau sa aiba o anumita suprafata verde, dar in Galati multe suprafete verzi nu mai exista fiindca au asfaltat/acoperit cocalarii cu dughene/"garaje"/cosmelii si mizeria asta pare a fi pe placul lui Pucheanu.


P.S.: Dar Alex Velea nu e hip-hop-er din cate stiam eu, el cred ca e mai mult cu stilul pop/dance. Desi figura il promoveaza ca fiind pe stilul hip-hop.