Raportează comentariu

Domnilor poliţişti. Dacă vreţi să-l amendaţi şi poate chiar să-i luaţi permisul lui Alex Velea, montaţi radarul pe digul dintre Galaţi şi Brăila chiar de Revelion!

E pe bune, e mai mult ca sigur! Alex Velea va goni între Galaţi şi Brăila pe la ora 24:00, în noaptea de Revelion. Potrivit programelor de Revelion ale primăriilor din Galaţi şi Brăila, cântăreţul va petrece momentul dintre ani chiar pe digul dintre Galaţi şi Brăila.

Alex Velea are programat concert la Brăila de la ora 23:00 până la 23:45. Apoi, trebuie să onoreze contractul de la Galaţi, care prevede concert de la ora 0:15 până la ora 1:00.

Deci Alex Velea are la dispoziţie doar 30 de minute să îşi ia la revedere de la brăileni, să coboare de pe scenă, să parcurgă distanţa dintre Galaţi şi Brăila şi să urce pe scena de la Galaţi. Pe cât facem pariu că nu o să meargă cu 80 de km pe oră pe Dig?

Deci, cum spuneam, un radar al Poliţiei Rutiere s-ar impune. Baftă, băieţi! Ne vedem luni dimineaţă la o ştire despre permisul lui Velea! Daca Viata Libera nu cenzureaza iarasi.