Raportează comentariu

Daca ar fi o lege prin care sa raspunda cei care gresesc, atunci POATE nu s-ar mai incerca atatea GOLANII. De cateva zile se tot semnaleaza ca este ceva NECURAT in acest contract. Dar s-a mers la extremis poate merge si trece (toata lumea implicata sa manance o PRAJITURA), dar de data asta s-ar parea ca au vegheat destui ochi si nu a mai mers (SPERAM).
Dar sa raspunda incepind de la cei care au dat dispozitia sa se faca caietul de sarcini,
Citez din articol:
- "Aurelia Stoica şi semnat de jr. Marcel Gurzu, şeful Serviciului Managementul Calităţii şi Control Intern din cadrul Primăriei Galaţi, ec. dr. Gianina Roman, şef serviciu Management al Calităţii, Protecţia muncii. Documentul a fost parafat cu ştampila Primăriei şi semnat în numele primarului Ionuţ Puchianu"
Auzi, semnat IN NUMELE primarului Ionut Pucheanu. NU A AVUT CURAJUL SA SEMNEZE documentul, a delegat pe altcineva, ca sa spuna ca :
- "EU NU STIU NIMIC - USTUROI N-AM MANCAT, GURA NU-MI MIROASE" si altcineva este vinovat, ACARUL PAUN, cine sa fie vinovat ??????????????????????????????
Dar vorba lui Constantin Tanase de la teatrul Carabus:
- Pleaca ai nostri,
- Vin ai nostri,
- Noi ramanem tot ca prostii.
Tinerii frumosi si liberi (sau cei care nu stiu dar scriu diverse comentarii) sa caute pe Google cine a fost Constantin Tanase de la teatrul Carabus (daca vor sa stie in situatia ca NU STIU).