Raportează comentariu

Luciane, mi-am permis sa fiu mai dur in exprimare dupa comentariul tau care "miroase" a iz psd-ist. Eu ma rog sa nu existe si altii care cred stirea asta "pozitiva". Din pix si eu pot sa scot orasul asta din groapa.
Dupa comentariul tau inteleg ca aplici "bullshit-ul" vesnic cu nationalismul, hai sa facem, sa dregem sa fim uniti,, sa nu plecam din tara, etc. Nu mai tin astea, sunt fumate rau....
Tin sa te anunt ca in 2016 orasul a pierdut 5.5% din populatie, in 2017 7.5% iar in 2018 undeva la 9.5%. Tu ce zici creste sau scade? a
Asta ca sa nu mai vorbim inainte de 2016. Probabil procentajul ala care a parasit orasul sunt toti niste tampiti numai tu esti luptatorul suprem.
Nu sunt cifre inventate de mine ci cifre oficiale. Orasul nu este sustenabil de aproape 2 ani pentru ca are mult mai multi pensionari decat salariati.
Am 35 de ani, nu mai am timp, rabdare, nu vreau si nici nu trebuie sa mai astept. O sa locuiesc intr-o tara civilizata unde o strada asfaltata nu reprezinta o super-mega realizare.
De venit inapoi o sa vin foarte rar, dar o sa incerc sa pun cat mai multi km intre mine si Romania.
Ca multi altii indiferent ca sunt salahori, capsunari, ingineri sau doctori, granitele sunt larg deschise si conditii mult mai bune sunt in foarte multe parti.
Nu imi reneg originea, locul natal, etc dar am dreptul si libertatea ce a pleca undeva unde confortul meu sa mi-l stabilesc singur. Nu sa mi-l stabileasca altii cand vor ei.