Raportează comentariu

Un alt circ ieftin ce a mai fost văzut de nenumărate ori până acum de orice om normal la cap, care poate fi imparțial și care poate face critică constructivă! Parcă numai în țara asta de lumea a 13-a (din nefericire), unii se mănâncă între ei pentru funcții, bani și privilegii! Foarte rar vezi o persoană care-și dorește cu tot dinadinsul să ajungă în vârf pentru a aduce schimbări, modernizări, inovări...

„Universitatea din Galați este în top 500 cele mai bune universități”... „Bă, ejt niebun?!?!” (vorba românului de rând) Și pe care loc se află din cele 500??? Și Universitatea Politehnică din București se află în primele 500, dar pe site-ul dumnealor observi că este clasată „în top 151-200 la nivel internațional” în domeniul automaticii, „în top 201-300” privind ingineria chimică etc. (https://upb.ro/universitatea-politehnica-din-bucuresti-clasata-in-topul-shanghai-al-celor-mai-bune-500-universitati-din-lume/). Noi???? În orice țară din lume, cele mai bune universități și facultăți sunt localizate în capitală. România nu face excepție! Totuși, asta nu înseamnă că UDJG trebuie să se resemneze, păstrându-și rangul și necoborând ștacheta! Dimpotrivă, trebuie să urce în clasament, iar asta nu se poate decât cu oameni de calitate, ambițioși și cu viziune, atât profesori, cât și studenți! Altfel, să nu ne mirăm că majoritatea dintre cei care sunt studenți UDJG habar nu au pe ce lume trăiesc, că sunt la fel de paraleli cu facultatea precum șinele de tren etc. Unii mai sunt și nesimțiți din cale-afară! Spre exemplu, în sala D02 din corpul D (vis-a-vis de catedrală), aproape pe fiecare bancă sunt scrise înjurături!

Eu sunt în an terminal... Deci nu mai am așa multă treabă... Dar pentru cei care vin, TREBUIE o schimbare!!! Absolvenții de licee "foarte bune" (lva, lmk etc.) să rămână aici!! Să nu mai plece la București, Iași, Cluj, asta dacă vrem să începem cumva schimbarea!!! Și mai este nevoie de o mână de fier, cu multă inteligență și multă înțelepciune, care să știe câtă presiune să pună și unde anume!