Raportează comentariu

S-au facut multe, sau cel putin trebuie sa se faca multe, pentru ca multe dintre ele sunt doar proiecte.
Din pacate multe sunt facute ca sa fie si nu ca sa reziste.
Nu o sa discut despre ceea ce s-a facut, asta nu inseamna ca nu apreciez.

Probleme:

Refugii statii autobuz - sunt de proasta calitate, majoritatea ruginite si vopsite iar. Nu sunt practice, sunt doar niste banci cu acoperis care nu te protejeaza.
Noi suntem rai iar autoritatile se fac ca nu stiu asta - toate refugiile cu pereti din sticla de pe vremeea lui Dumitru Nicolae erau sparte, cele puse de Marius Stan din plexiglas au rezistat foarte bine. Acum Pucheanu a venit iar cu sticla (nici nu se poate discuta de aspect atat timp cat ele sunt acoperite cu print - putea sa fie si tabla ca oricum nu se vedea).

Cosuri de gunoi - prinse superficial. Nu trebuie sa fii expert in ale vandalismului ca sa le rastorni. Pucheanu se arata indignat de faptul ca un cos de gunui de "la banci" a fost rasturnat, acesta fiind print in 2 dibluri direct in pavaj (pavaj care este doar pus pe nisip, nu este lipit, nu este o baza solida).

Centru - necesita modernizare, si arata bine daca nu te uiti la detalii. De ex. acel pavaj din granit care arata foarte rau dupa ce se murdareste (o culoare totul neinspirata).

Drumuri - asteptam de foarte mult timp sa se faca acea bucata de strada care trece prin curtea Politiei de frontiera. De 4 ani nu a facut nimic.
Si nu se poate spune ca nu a avut sprijin pentru ca tot PSD a fost si "la centru".

"A fost reabilitată reţeaua electrică de transport troleibuze" - care ? acea mica bucata de la Gradina Publica pana la depou ? dar restul ?

"achiziţia primelor mijloace noi de transport public" - uitam de autobuzele si troleibuzele MAZ ? Si de cele Solaris doar receptionate de Pucheanu ?

"aplicaţia mobilă Galaţi City App" - o aplicatie foarte buna dar inutila pentru ca nu este actualizata.

Toalete - ruginesc inainte de a le putea folosi. Asta inseamna gestionarea banului public ? De cat timp este nevoie pentru a pune in functiune niste amarate de toalete ?

Reabilitare Str. Brailei - nu intereseaza pe nimeni din primarie legat de modul in care se lucreaza, doar Pucheanu se mai lauda cu ceea ce se face fara a si vericia ce este acolo.
A durat 1 luna de cand au decopertat si pana au asfaptat. Acesta este un termen normal ? 1 luna in care ne stricam masinile pentru ca, de ex., la toate iesirile de pe Brailei spre Str. Oltului erau foarte multe canalizari si aerisiri gase. Ce a facut Pucheanu ? Dupa aproape 1 luna in care noi ne-am rupt la propriu masinile el a pus pe Facebook o mare realizare: se asfapteaza pe timp de noapte. Pana atunci pe Brailei chiar daca au fost multe etape de asfaltare nu s-a lucrat 1 zi pe timp de noapte.
Otelarilor - intre Brailei si capat 102 - lucrare care teoretic este finalizata: si acum sunt gropi lasate pe trotuar, multe pe pista pentru biciclisti (sunt aerisiri gaze care nu au fost aduse la nivel), in cele 2 parcari au fost facute scurgeri si nici acum nu a fost asfaltata in totalitate. Pe acea portiune de zeci de ani este o canalizare cu probleme, acum, dupa marea asfaptare, acea canalizare este tot sub nivelul strazii.