Raportează comentariu

Am vorbit zilele trecute cu cineva care lucra la parcarea etajata din Mazepa si spunea ca se misca incet din cauza fortei de munca, nu neaparat lipsa, ci slab pregatita profesional, ca trebuie sa stea aproape dupa fiecare muncitor sa-i arate pasii tehnologici la operatiuni simple, pierzandu-se mult timp!

Basca, cica se pune problema adaugirii proiectului tehnic, tema unui heliport, in conditiile in care zona este inconjurta de blocuri cu zece niveluri, fiind incompatibila cu aterizari de helicoptere, cerinte ale unor mahari cu bani din zona, care au sau vor avea helicoptere!

Si cum Consliul Local, este stiut indeobste, cu SEDINTE DE INDATA, pune buza la proiecte din astea futuriste, este posibil ca cei din zona sa-si ia lumea in cap cand o sa inceapa zdranganeala zburatoarelor!

Probabil si primarul, la salariu lui de mare mahar, o sa-si cumpere un helicopter, urandu-ne sanatate de la inaltime, cand o sa plece la mare, ca autostrada, centura, si, mai ales, drumul spre Braila, cu facilitatile viitorului pod oeste Dunare spre mare, o sa fie facute la calendele puchenesti!