Raportează comentariu

@Live Galati
Nu exista baza legala pentru a da omul afara ca nu se vaccineaza. In situatii de astea acel angajat da patronul in judecata si obtine pe langa reincadrare si daune. Procesele de concediere abuziva/ilegala se castiga destul de usor in Romania, din fericire.
Patronul trebuie sa respecte legea.
Autoritatile nu au cum sa sustina "acest tip de decizii" pentru ca sunt ilegale.
Chiar si patronul, precum vedeti, recunoaste ca nu va pune in practica decizia si atunci nu e ridicol?
Referitor la vaccinare, trebuia sa ii motiveze altfel, nu amenintand cu lucruri pe care nu le poate face.
Asta arata ca acel patron isi considera angajatii niste idioti (la fel cum reiese si din faptul ca a vrut sa ii motiveze facand o tombola cu...biciclete?! Pe bune? ). Petru ca numai un idiot se sperie ca il dai afara cand tu de fapt nu ai dreptul legal sa il dai afara pe acel motiv. Sau se vaccineaza ca are sanse sa castige o bicicleta...
Ciudata abordare si gandire a patronului...invarte un milion de euro pe luna zice el, dar nu a gasit alta idee sa-i atraga sa se vaccineze decat momindu-i sa se bata pe 6 biciclete?! Care probabil faceau 2-3000 lei in total? Greu de crezut dispretul cu care isi trateaza el angajatii...si greu de crezut cum un individ cu asa gandire si asa solutii a reusit totusi sa faca sa mearga cu o astfel de afacere destul de productiva. Cred ca doar a stiut sa angajeze la varf pe cine trebuie.