Raportează comentariu

SUNT MULTE PARCURI REPETENTE LA INTRETINERE IN ORASUL GALATI.

De exemplu parcul foarte intens frecventat atat de copii cat si de adulti de langa spitalul de copii, ii vezi mai mereu pe copii stand pe bancute, la umbra copacilor, pe iarba, dar si multi adulti, batrani care stau pe bancute. Parcul acela e dezastru, cu dale sparte, dale lipsa, dale alunecoase, gazonul care e neingrihit, dar si mult prea putini copaci.

Si...A facut cineva ceva in acest sens?
Nu.
Oricat le-ai sesiza autoritatilor nici ca se misca in sensul modernizarii si acelui parc de langa spitalul de copii ce este foarte frecventat de copii care ies putin de la spital cat sa se relaxeze un pic stand pe bancute la umbra copacilor.

Si asta este doar un alt exemplu de parc neglijat, ignorat, desconsiderat, neingrijit. Sa mai vorbim si de alte parcuri pe care primaria le ignora? Sa vorbim oare de parcul Coposu a carui modernizare si chiar extindere (prin incorporarea fostei uzine de apa) a fost promisa?
De ce ne mira. Sunt oaze de liniste si verdeata ce au fost neglijate, ignorate, uitate si care din parcuri parca acum arata a maidan sau a orice altceva numai a parc nu mai arata parcurile din Galati (bineinteles, exceptie facand parcul Viva).