Planta care ne scapă de pietrele rinichilor
Foto: on-line

Planta care ne scapă de pietrele rinichilor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Tot mai multe persoane se confruntă cu probleme renale, indiferent că este vorba de nisip, pietre la nivelul rinichilor sau chiar al vezicii biliare. Întreg organismul este făcut în aşa fel încât, de câte ori apare o problemă, acesta să se regenereze, astfel rinichii transportă toxine prin intermediul urinei spre a le elimina.

În cazul în care s-au format calculi, aceştia se pot dizolva pentru a se elimina fără un disconfort major. O simplă plantă, extrem de utilă, te poate ajuta să scapi de această problemă, şi ne referim bineînţeles la pătrunjel (infuzia de pătrunjel). Într-un litru de apă pune la fiert o legătură de pătrunjel verde tocat mărunt şi lasă să fiarbă maximum 10 minute. Strecoară apoi infuzia, las-o să se răcească şi timp de o lună consumă, zilnic, câte o ceaşcă din această infuzie. Astfel vei elimina atât nisipul, cât şi orice fel de altă substanţă de la nivelul rinichilor.

Poţi, de asemenea, să împarţi în trei căni infuzia obţinută. Pe una să o bei dimineaţa pe stomacul gol, iar celelalte două căni - la prânz şi la cină. Pe parcursul zilei nu trebuie să consumi niciun alt aliment, ci doar apă. În felul acesta pietrele existente se vor elimina dizolvându-se în nisip. Această metodă se practică, însă, doar o zi.

Citit 7679 ori Ultima modificare Duminică, 11 Martie 2018 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.