Campanie de vaccinare pentru bebeluşi

Campanie de vaccinare pentru bebeluşi

Internet
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Judeţul Galaţi este în plină campanie de vaccinare. Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a primit 5.160 de doze de vaccin hexavalent, acestea fiind distribuite imediat la medicii de familie din judeţ. Vaccinul venit ajunge pentru toţi copiii catagrafiaţi, dar şi pentru cei care ar fi trebuit să fie vaccinaţi până la sosirea dozelor.

Vaccinul hexavalent se administrează în trei doze, respectiv la două, patru şi 11 luni şi oferă copiilor protecţie împotriva mai multor boli: difterie, tetanos, tuse convulsivă, poliomielită, boli determinate de Haemophilus Influenzae, Hepatita B.

Medicii recomandă ca între prima şi a doua doză să fie un interval de minimum o lună, iar între penultima şi ultima doză, minimum şase luni.

Citit 471 ori Ultima modificare Marți, 10 Iulie 2018 17:57

1 comentariu

  • postat de Madalina Mad Miercuri, 11 Iulie 2018 14:28 5.13.210.*** Link la comentariu
    0
    1

    Am fost dusi cu vorba de catre medicul de familie, cum ca n-ar avea acest vaccin. In luna februarie a anului in curs, bebe trebuia sa fie vaccinat cu hexa. Nici la aceasta data nu este vaccinat ..... inacceptabil !

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro