Remediul natural împotriva INSOMNIILOR

Remediul natural împotriva INSOMNIILOR
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dacă suferi de tulburări de somn, ar trebui să bei în fiecare seară înainte de culcare un pahar de apă cu lămâie. Astfel, previi insomnia asociată cu stresul, alimentaţia nesănătoasă şi problemele de zi cu zi, iar calitatea somnului va fi îmbunătăţită.

Ştim că este recomandat să ne începem ziua bând un pahar de apă călduţă cu lămâie, deoarece este foarte bun pentru sănătate. Cu toate acestea, când sucul de lămâie este băut seara, vei avea parte de un somn odihnitor. Chiar după o săptămână, organismul va începe să se confrunte cu schimbări care te vor ajuta să dormi mai bine. Pentru cele mai bune rezultate, bea acest remediu timp de o lună. Beneficiile apei cu lămâie băută seara: este stimulat procesul de detoxificare; este purificat sângele; este curăţat ficatul; este stimulată producţia de celule albe în organism; este îmbunătăţită funcţia pancreasului; este îmbunătăţită digestia.

Pentru prepararea băuturii, ai nevoie de 250 de mililitri de apă, cinci linguri de suc de lămâie şi o lingură de miere. Toarnă apa caldă, nu fierbinte, în pahar peste miere şi amestecă cu o lingură. La final, adaugă sucul de lămâie. Jumătate din amestec trebuie băut în cel mult două ore înainte de cină, iar cealaltă jumătate înainte de a te băga în pat.

Sursa foto: Internet

Citit 11787 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iunie 2017 12:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.