Medicii NU vor mai plăti impozit pe venit

Medicii NU vor mai plăti impozit pe venit

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
6 comentarii

Guvernul a decis scutirea medicilor de impozit pe venit, facilitate de care beneficiază deocamdată persoanele cu handicap, cercetătorii din zona aplicativă şi creatorii de programe software. Măsura, propusă de proiectul de modificare a Codului Fiscal, accentuează arbitrariul şi discriminările de pe piaţa muncii. Propunerile executivului nu fac referire, însă, şi la personalul mediu medical.

Sursa foto: money.ro

Citit 2053 ori Ultima modificare Marți, 08 August 2017 19:23

6 comentarii

 • postat de Tirpitz Sâmbătă, 12 August 2017 10:51 Link la comentariu
  0
  11

  De ce sa nu mai plateasca impozit pe venit? Majoritatea consulta si la cite doua sau trei clinici private pe bani multi, predau la universitatea de medicina, mai au si functii prin C. Judetean sau local, partid, senat, parlament naiba mai stie pe unde, si tu STAT ROMAN, nu pui stavila coruptiei? Daca esti medic la un spital sau o policlinica de stat, de ce mergi si la privat? Ori la stat ori la privat!!!!! Ne storc de bani iar unii medici ar trebui platiti in functie de competenta nu numai in functie de diploma obtinuta. Unii dintre ei sunt numai cu numele, medici, altii sunt obositi de atita alergatura de la stat la privat, in rest foarte multi sunt iresponsabili si incompetenti. Daca participa la vreo conferinta medicala, pt ca in general nu o rateaza nici unul, merg ca e asigurata cazarea si masa, dar asta nu inseamna ca au devenit mari specialisti.

  Raportează
 • postat de Bula Joi, 10 August 2017 09:52 Link la comentariu
  2
  16

  Daca mediciii nu mai platesc impozit, nici noi sa nu mai platim cass, pentru ca nu beneficiem de nici un serviciu. Iar la spital fara spaga nu te baga nimeni in seama. Nu merge tomografu merge la privat.
  Nu avem pansament are la farmacie.
  Unde esti tu Ceausescu doamne, sa iei de la bogati (medici, profesori,functionari) sa dai la saraci(muncitori). Nu respiram toti acelasi aer, nu mancam toti cu o gura.
  Uniii boieri, altii sclavi toata viata. Dar daca nu am mai produce noi taraniii nimic, ce mananca mediciii? Sau iti dau mancare daca imi dai un ochi. La fel si cu it-isti. Vrei mancare iti scoti un ochi.

  Raportează
 • postat de Alde Haplea Joi, 10 August 2017 00:25 Link la comentariu
  2
  17

  Sărăcuții de medici! Au bani putini.... Nu se mai satura de bani, zici ca mananca cu zece guri!

  Raportează
 • postat de pacient Miercuri, 09 August 2017 10:18 Link la comentariu
  2
  19

  Sunt de acord, dar speram ca nu mai asteapta bani la internari sau la consult.

  Raportează
 • postat de radu Miercuri, 09 August 2017 09:29 Link la comentariu
  6
  22

  asta e discriminare, sa se sesizeze curtea constitutional pentru ca acolo scrie ca toti suntem egali in drepturi si automat si in obligatii

  Raportează
 • postat de Mihai Marți, 08 August 2017 23:40 Link la comentariu
  4
  44

  Si cand vor mai fi prinsi cu spaga in buzunare nu mariti si pedeapsa? Ceva de la 5 ani in sus cu executare?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.