Cremă antirid, făcută acasă

Vineri, 27 Martie 2020 11:00 | Publicat în SĂNĂTATE
Această cremă antirid făcută acasă este creată special pentru persoanele cu tenul normal spre uscat, matur sau sensibil, predispus la apariția ridurilor. Îţi protejează fața de radicalii liberi și stimulează regenerarea celulelor sănătoase ale pielii. Uleiul de cocos este ingredientul de bază din rețeta de față, iar celelalte ingrediente adăugate depind de pielea pe care vrei să o aplici. Cum se prepară crema Adaugă într-un vas mic de sticlă 20 de mililitri ulei de ...

Uleiul de cocos hidratează buzele

Luni, 19 August 2019 09:00 | Publicat în SĂNĂTATE
Uleiul de cocos este un produs des folosit în ritualurile de îngrijire, fiind un ingredient de bază în produsele dermatocosmetice. Acest produs are şi un efect hidratant. Pune puţin ulei de cocos într-un recipient mic, care se închide etanş, şi păstrează-l mereu în geantă. Aplică produsul pe buze de fiecare dată când simţi că este nevoie. De un lucru poţi să fii sigură! Nu îţi vei mai simţi buzele uscate pe parcursul zilei, conform clincksanatate.ro. Acest ulei este bene ...

Uleiul de cocos nu este indicat tuturor persoanelor

Duminică, 04 August 2019 15:00 | Publicat în SĂNĂTATE
Uleiul de cocos poate fi un remediu natural pe care să îl foloseşti în numeroase situaţii, însă există există şi momente când este interzisă folosirea lui, deoarece poate aduce mai multe deservicii decât avantaje. Iată când nu este indicat. Datorită proprietăţilor sale calmante şi hidratante, poţi crede că uleiul de nucă de cocos este indicat pe post de cremă de protecţie solară. Deşi unele studii sugerează că uleiul poate să ofere protecţie solară, specialiştii ...

Uleiul de cocos. Comoară pentru frumuseţe

Duminică, 13 Ianuarie 2013 00:00 | Publicat în MAGAZIN
Uleiul de cocos are beneficii atât intern, cât şi extern, fiind un remediu natural şi deosebit de eficient pentru a trata diverse afecţiuni. Uleiul de cocos are proprietăţi naturale deosebite care oferă întregului corp îngrijire delicată, în profunzime. Textura onctuoasă (cunoscut şi ca unt de cocos) devine lichidă la contactul cu temperaturi mai mari de 24 grade Celsius, astfel că uleiul de cocos poate fi introdus în compoziţia uleiurilor de masaj naturale, uleiurilor şi crem ...