Raportează comentariu

Cine a desfiintat posturile de politie din localitatile rurale a dat dovada de crasa lipsa de viziune, iar formatiunea care l-a sustinut nu mai trebuie votata in veci de persoanele care locuiec in comune si sate, pana la revenirea la situatia anterioara. Si cei din orase si cei din zona rurala platesc taxe si impozite si au aceleasi drepturi.
Doamna avocat al parlamentului (desi se numeste a ”poporului”), poate gaseste ceva de facut in aceasta zona.
Da, este drept ca parlamentarii (saracii), i-au votat bugetul, salariul si pensia speciala, dar, totusi poporul are nevoie de actiunile ei!
Altfel, sa-i uram acestei doamne si angajatilor entitatii reprezentate de dansa, sa aiba parte de masurile de protectie pe care le solicita pentru poporul rural, in numele poporului parlamentar, si sa nu le ocoleasca casele, proprietatile si rudele, ”specialistii” revenit in tara din motive de covid! Poate asa vor constientiza ca poporul le plateste pensiile si redeventele nesimtite, pentru a le proteja viata si proprietatea, aia vai de capul ei care e. Ca nu toti au insule gen Belina si case prin Madagascar (unde nu se fura)!