Crăciunul copiilor. Workshop Atelierul lui Moş Crăciun

Crăciunul copiilor. Workshop Atelierul lui Moş Crăciun
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Şantierul Naval Damen din Galaţi a organizat  sâmbătă, 8 decembrie, începând cu ora 10, un eveniment dedicat copiilor, workshopul „Atelierul lui Moş Crăciun”, găzduit de Universitatea Dunărea de Jos.

Au participat la atelier copiii afiliaţi ONG-urilor partenere: Fundaţia Familia şi Fundaţia Inimă de Copil; dar şi cei care învaţă tainele artelor în cadrul secţiei de pictură de la Centrul Cultural Dunărea de Jos, precum şi copiii navaliştilor gălăţeni. Toţi şi-au demonstrat măestria, creativitatea, talentul şi au pus suflet în desenele realizate pe globurile ce urmează să le decoreze bradul de Crăciun. Sala mare a Universităţii Dunărea de Jos a devenit neîncăpătoare pentru bucuria şi emoţiile copiilor atunci când a sosit însuşi Moş Crăciun, surprinzându-i pe copiii care nu-l aşteptau atât de devreme. Acţiunea cu caracter educativ a avut şi un final pe placul copiilor, invitaţi de organizatori să guste din dulciurile aduse de Moş Crăciun.

Şantierul Naval Damen Galaţi nu este la primul eveniment destinat copiiilor, educaţia fiind unul dintre sectoarele asupra căruia îşi îndreaptă atenţia prin programele de responsabilitate socială derulate.

Citit 2686 ori Ultima modificare Marți, 11 Decembrie 2018 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.