Cine are bucurie în seara lui Moş Nicolae?

Cine are bucurie în seara lui Moş Nicolae?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Bobile” clarvăzătoarei Mariela au căzut pe nouă pentru Traian Băsescu şi pe cinci pentru Mircea Geoană *

Clarvăzătoarea Mariela din Galaţi, declarată Prinţesa Magiei, s-a luat  la întrecere cu analiştii politici şi cu exit-poll-urile care umpleau ecranele televizoarelor în zilele premergătoare turului I al alegerilor prezidenţiale şi n-a dat greş!

Aşa cum a prezis, s-a şi întâmplat: Mircea Geoană şi Traian Băsescu au intrat în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Dar cine va avea bucurie la ceas de seară, de Sfântu’ Neculai?

Clarvăzătoarea Mariela şi vrăjitoarele, clarvăzătoarele, tămăduitoarele şi ghicitoarele nu şi-au ascuns în turul I simpatia pentru Traian Băsescu. Globul magic le arăta că e mai „…cu dragoste de oameni, mai pe interesul general” decât ceilalţi candidaţi.

Ei bine, în turul al doilea, lucrurile se mai schimbă. „În această perioadă, de la Sfântu Andrei şi până la Sfântu Nicolae noi facem şapte zile de arderi şi descântece pentru îndepărtarea farmecelor, pentru dezlegarea cununiilor, pentru apropierea celor dezbinaţi în familie, lecuim de băutură şi facem talismane de noroc, sănătate, iubire şi belşug”.

„Chiar aseară m-am întors de la Tulcea unde am făcut arderi. Totodată, ne-am uitat şi am văzut cine are bucurie pe 6 decembrie. Mircea Geoană o să aibă bucurie. Şi Băsescu este bun, dar intenţii mai bune şi noroc, ca să iasă lumea cu bucurie, are Geoană”.

„Să vă explic: dacă atunci când deschidem ˝bobile˝ cade pe nouă e cu necaz, cade pe cinci e cu bucurie. Eu am dat şi mi-a ieşit pentru Băsescu pe nouă, pentru Geoană pe cinci. Deci el o să aibă bucurie mare”, ne-a spus clarvăzătoarea Mariela.

Şi ca un argument în plus că „bobile” ei nu minte, clarvăzătoarea ne-a reamintit că, în vara lui 2008, la alegerile pentru Primărie, vrăjitoarele şi clarvăzătoarele l-au susţinut pe Dumitru Nicolae şi au spus că va deveni primar.

Nu rataţi, pe 5 decembrie, clarvăzătoarea Mariela vă va dezvălui farmece şi descântece de dragoste, de noroc şi de căsătorie pe care fetele şi femeile le pot face singure acasă, în Ajunul lui Moş Nicolae.

„Cine crede că are nevoie de mine poate să mă găsească pe site-ul meu http://www.clarvazatoareamariela.com/. Casa mea este binecuvântată şi deschisă celor care au nevoie de sfatul sau ajutorul meu”, ne-a spus clarvăzătoarea Mariela.

Citit 1659 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.