PERICOL pentru șoferi. O groapă se adânceşte pe strada Oţelarilor (FOTO)

PERICOL pentru șoferi. O groapă se adânceşte pe strada Oţelarilor (FOTO)

Anca Melinte
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
2 comentarii

Abia ieşită din garanţia de cinci ani a modernizării cu fonduri europene, strada Oţelarilor s-a pricopsit cu o groapă. Surparea a apărut în imediata apropiere a staţiei de autobuz din dreptul magazinului Lidl şi îi obligă pe şoferi să o ocolească, dar fără a reduce viteza mult prea mare cu care se circulă în zonă. Reprezentanţii Primăriei, cărora le-am semnalat situaţia, ne-au comunicat că deja a fost dată comanda pentru a fi reparată porţiunea afectată.

În luna mai a anului trecut, strada Oţelarilor a fost decopertată pe o porţiune de câţiva metri, apoi din nou asfaltată. Intervenţia a fost executată de către o echipă a firmei Tancrad şi a fost necesară pentru a se identifica motivele unei tasări apărute în zonă.

Strada Oţelarilor a făcut parte din amplul proiect de modernizare a axei rutiere Oţelarilor - Stadionului - Frunzei - Gheorghe Asachi, lucrările fiind executate de asocierea Max Boegl - Tancrad. Valoarea totală a proiectului a fost de 50.860.554 de lei (din care 9.715.571 de lei TVA), cu o finanţare nerambursabilă de 40.322.082 de lei. Investiţia s-a finalizat în septembrie 2013, iar în toamna anului trecut a expirat garanţia de cinci ani.

Citit 1692 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2019 22:46

2 comentarii

 • postat de Brighila Costica Miercuri, 13 Februarie 2019 15:02 86.34.187.*** Link la comentariu
  0
  2

  Din imagine se vede că este vorba de o zonă din stație de transport în comun, unde opresc si pleacă autobuze...se poate întări carosabilul pe zona respectivă. Același efect se observă și în stațiile fostă Agenția CFR, Bănci, etc. Aviz autorităților ce răspund de acest aspect.

  Raportează
 • postat de Cetatean Miercuri, 13 Februarie 2019 08:05 5.13.249.*** Link la comentariu
  0
  1

  Si nu e singura groapa din oras [vezi zona statiei IREG ,] care sta mai bine de un an , zona Parfumul Teilor si adincitura din zona blocului Gradinii Publice

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro